deftonez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaşlar ya ben archer'dım.skill change yaptım ve assasine oldum.ama oyuna her girişimde skill yerinde (sol taraftaki)yerlerde assa skilleri olacagına archer skilleri var. yardım edebilen ?nası duzeltebılırım[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Job : Shadow Vain Np :72.316 Clan :GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ciddi olamazsın diyorum.[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sana en yakın belediye ye başvur nufüs cüzdanı fotokopinle shfsdfjasfjsdjfkjsd :D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 noth1ng kankam nası becerdin onu ? :S[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 115k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar