Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni 85 CDlik oyunların installunda sorun yaşayanlar


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Call of Duty, Brothers in Arms, Fear tarzı 6-7 CD lik .rar dosyalarından oluşan oyunlarda hep aynı sorunu yaşıyorum:
İlk CDsini koyduğumda CDyi okumaya başlıyor drive'ım ve okumayı hiç kesmiyor. CDnin içeriği olan RAR dosyasını gösteren pencere otomatik olarak açılmasına rağmen okumaya hala devam ediyor ve dosyaya çift ya da sağ tıkladığım anda donuyor (ancak CDyi eject ya da programı sonlandır ile windowsa geri dönebiliyorum)
DVD rom'um daha yeni ve en az 4 değişik yeni drive ile denedim. Aldığım yerdeki standart desktop bilgisayarda raha olarak okuyor bu CDleri. İşletim sistemim yeni sayılır, SP2 li WXP. Diğer oyunların installationında bir sorun yaşamadım, Civ4, FM2006 ve (DVDden) Fearı sorunsuz olarak yükledim.

Benzer sorun yaşayanlar var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kalitesiz cdleri okumamakta direnen aletler oluyor bazen. Mesela benim CD-RW kendi yazdığı cdleri bile okumayı reddediyor kalitesiz cd ise. Ama arkadaşlarda çok rahat açılıyr. Benzer bir durum olabilir.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bendede benzer olmasada sıkca eblek sorunlar cıkıyor ...
en temızı olarak manuel olarak rar dosyalarını açılması gereken yerlere açıyorum sıkıntı olmuyor kendi oto yaparken sıkıntı oluyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...