Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM Sabotajjjjj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam yanımdan geçerken ayak seslerini duydum , ama görünmüyodu,kesin drop rate test falan ediyodu yada kıllına bize dm kastırmıyodu knight cash alalım die, yakında bosslarıda keserler bu gm ler[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
said:
pisikopat_5, 11 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
GM nın derdı ne sankı lwl kasması gerekiyor
nede drop a ihtiyacı var.

bu arada pc sen nıye uzaklastırıldın onuda anlamadım

Bilmem Destansi yazilar yazdigim icindir bi arkadas sikayette bulunduda bufhealrezzerholy gibi bişe salla gitsin:)
Mesaj tarihi:
said:
pisikopat_5, 11 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
GM nın derdı ne sankı lwl kasması gerekiyor
nede drop a ihtiyacı var.

farm yapıo olsa gerek.. '_'[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ben dm'i 50 saniyede kesiyorum , adam iki kere vuruyo dm'e
ha bu arada o iç taraftakileri keserken , ben aradan çektim bi tane o benim dm e vurana kadar %50 hp sini aldım dm'in , sonra geldi artık spike mı vurdu ne vurdu nası bi spike ise , 1 vuruşta %49 larda canı olan dm i indirdi , dalga geçer gibide ben ve pries arkadaşıma swift attı..[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:

zuahhaha gmden kutuyu aldin yani helal :D:D:D:D

adam fazla sinirlenmedi allahtan yoksa dm e vurdunu bana vursa yanmıştım :D[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
valla gm arada sırada böle anlam veremediğimiz davranışlardada bulunsa bazen çok piste torpil geçiyolar dün 10 dk dt pls dt pls die bağırdım kafama indi dt :D ama kaybeden dt oldu :D
Mesaj tarihi:
abi adamın psikolojisi bozuluyo , şu an noob ların yanında lycan ı death knight ı tek vuruşta kestimi görünce wow diyebilirler , bu adam ne derler pm atarlar falan filan , bilmezlerki ilerde onlarda tek vuruşta kesebilceklerini , ama ben 80 olsamda DARK MARE ' i tek vuruşta öldüremiyeceğim :@[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
asdsadsasadsa geyiq...
orkun preist arkadaşıma swift atıı diyosun lem benim o ben naşşak geçti benimle bende teşkür ettim ama kibar çocuğumdur ztn^^...[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
ewet dun gece bısde dm yapıyoduk..o anda nasıl olduysa dm 3 atak pespese yaptı ful debufferla hemde.. neyse tam rezlıyoduk elemanı bı baktık tum dm ler patır patır yere yatıyor sırayla.. itemlerımız gıttı dm yapıp bıseyler kazanak dıyoz onada ızın vermıyorlar puf pufffffffffffff nereye kadar bole..(bundan sona hep bole galıba..)
Mesaj tarihi:
sanırım olay şu , dupe yok , item kasmak yok , para istiyosanız , knight cash alıcaksınız almazsanız sürünceksiniz..
acı ama gerçek , zabıta gibiydi sanki dm leri kesen herif[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
iide para olmayınca oyunda nasıl para vercez scroolara????
1-2 hafta bu oyun oynanmaz ...benmde itemim silindi yarın bigün bana pm atcak ne dediğimi şaşırırım ztn ben direk banlanırız lol GM's..[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
anladım kimbu bize pislik yapmak için gelmiş orcların dmleri kesiyo bende dedim ztn kimbupislik yaw die?
sakhndjksaghdjkasdsa[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....

Ke Sucks

[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 12 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lvl 69 (bitmek uzereydi) paladinim ...

Yardim lutfen charimi acamiom yardim edin .... Kimin soyledigi dogru cikarsa ona chitin armor ve 20 mil wercem ...yanindada istedigi bisi bende warsa wercem...

benim bi arkadasa olmustu o yapmisti ama bilmiom nasil yaptigini (oyunu birakti ulasamiom)
  • Yeni Oluştur...