deniz biz talos keserken bu adam gelirse napçaz ? :D[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
valla gm arada sırada böle anlam veremediğimiz davranışlardada bulunsa bazen çok piste torpil geçiyolar dün 10 dk dt pls dt pls die bağırdım kafama indi dt :D ama kaybeden dt oldu :D
abi adamın psikolojisi bozuluyo , şu an noob ların yanında lycan ı death knight ı tek vuruşta kestimi görünce wow diyebilirler , bu adam ne derler pm atarlar falan filan , bilmezlerki ilerde onlarda tek vuruşta kesebilceklerini , ama ben 80 olsamda DARK MARE ' i tek vuruşta öldüremiyeceğim :@[signature][hline]Name: ::Informer::
ewet dun gece bısde dm yapıyoduk..o anda nasıl olduysa dm 3 atak pespese yaptı ful debufferla hemde.. neyse tam rezlıyoduk elemanı bı baktık tum dm ler patır patır yere yatıyor sırayla.. itemlerımız gıttı dm yapıp bıseyler kazanak dıyoz onada ızın vermıyorlar puf pufffffffffffff nereye kadar bole..(bundan sona hep bole galıba..)
sanırım olay şu , dupe yok , item kasmak yok , para istiyosanız , knight cash alıcaksınız almazsanız sürünceksiniz..
acı ama gerçek , zabıta gibiydi sanki dm leri kesen herif[signature][hline]Name: ::Informer::
iide para olmayınca oyunda nasıl para vercez scroolara????
1-2 hafta bu oyun oynanmaz ...benmde itemim silindi yarın bigün bana pm atcak ne dediğimi şaşırırım ztn ben direk banlanırız lol GM's..[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....
anladım kimbu bize pislik yapmak için gelmiş orcların dmleri kesiyo bende dedim ztn kimbupislik yaw die?
sakhndjksaghdjkasdsa[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....
Ke Sucks
[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 12 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar