Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuketici Haklari (Yardim)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar acayip sinirliyim suanda, 24.08.2005 de aldigim ekran kartim agriza yaptigi icin 31.10.2005 gunu sabahtan kartimi Promarket Bilgisayar Teknik Servis e teslim ettim bana su gun arayin bugun arayin surekli islem suruyor diyorlar kartmi degiscek, tamirmi ediyorlar hic bir bilgi yok bugun kalktim gittim baya tartistik umurlarinda bile degil simdi telefonda kartin fani calismadigi icin yandigini soluyorlar ve pazartesi tekrar aramami istiyorlar eger pazartesi gunude olmassa ben bunlari sikayet etmek istiyorum, ne yapmami onerirsiniz tekme tokat dalicam ama sonuc alamicam:([signature][hline]imza!
mode: depresif
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
30 iş günü zamanları var[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

elimde belge olarak ariza formu ve faturam var garanti belgesi yok, yada kaybettim :(

formun ustunde cihazin bitip bitmedigini 3 gun icerisinde bilmem ne telefonunu arayiniz diyolar, bide 1 ay icerisinde alinmayan urunlerden sorumlu degillermis:( allam ya 12 gun olmus daha yeni ogrendim ne oldugunu

24.08.2005 alis tarihi
31.10.2005 ariza gunu ve verilis tarihi,

simdi arada bayram var, cumartesi, pazar var nasi sayicam gunleri, sinirimden uyumusum walla simdi kalktim yazan herkeze tesekkurler[signature][hline]imza!
mode: depresif

[Bu mesaj vimpir tarafından 11 Kasım 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 11 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
ne 15 gün ne 30 gün diye kesin bi gün olmaz.
Garanti belgesinde belirtilmiştir.
Azami tamir süresi : XX iş günü
diye..
bu tarihi geçecekse tamir süresi sana aynı malzemeden temin etmek zorundadır.

+30 işgününü geçerse ücret talebinde bulunabilirsin.
+Her elektronik cihazı fatura tarihinden itibaren 30 işgünü içinde Sebepsiz değiştirme hakkına sahipsiniz(15 de olabilir)

En güzeli git Valiliğe başvur,ordan bi telefon açarlar servise,hızlandırmak zorunda kalırlar.
Yada hergün git,ama sert çıkman lazım sürekli.
Kolay gelsin.

[Bu mesaj Subx tarafından 11 Kasım 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...