vimpir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaslar acayip sinirliyim suanda, 24.08.2005 de aldigim ekran kartim agriza yaptigi icin 31.10.2005 gunu sabahtan kartimi Promarket Bilgisayar Teknik Servis e teslim ettim bana su gun arayin bugun arayin surekli islem suruyor diyorlar kartmi degiscek, tamirmi ediyorlar hic bir bilgi yok bugun kalktim gittim baya tartistik umurlarinda bile degil simdi telefonda kartin fani calismadigi icin yandigini soluyorlar ve pazartesi tekrar aramami istiyorlar eger pazartesi gunude olmassa ben bunlari sikayet etmek istiyorum, ne yapmami onerirsiniz tekme tokat dalicam ama sonuc alamicam:([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gozlerini korkut de işte şikayet edicem sizi adinizi lekelicem filan de[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yasal olarak 15 gun icinde degistirmek zorundalar.eger elinde servisden aldigin bir kagit felan varsa bekle 15 gun dolsun eger hala vermemislerse, gidip sikayet edebilirsin.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 30 iş günü zamanları var[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne 15 gün ne 30 gün diye kesin bi gün olmaz. Garanti belgesinde belirtilmiştir. Azami tamir süresi : XX iş günü diye.. bu tarihi geçecekse tamir süresi sana aynı malzemeden temin etmek zorundadır.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Alo bilmemkaç vardı hatta reklamlarında Erman Toroğlu vardı kaçtı ya?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Valılıklerde yada kaymakamlıklarda tuketıcı hakları bılmemnelerı var oraya sıkayet edıcen.Tabı belgelerle.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 elimde belge olarak ariza formu ve faturam var garanti belgesi yok, yada kaybettim :( formun ustunde cihazin bitip bitmedigini 3 gun icerisinde bilmem ne telefonunu arayiniz diyolar, bide 1 ay icerisinde alinmayan urunlerden sorumlu degillermis:( allam ya 12 gun olmus daha yeni ogrendim ne oldugunu 24.08.2005 alis tarihi 31.10.2005 ariza gunu ve verilis tarihi, simdi arada bayram var, cumartesi, pazar var nasi sayicam gunleri, sinirimden uyumusum walla simdi kalktim yazan herkeze tesekkurler[signature][hline]imza! mode: depresif [Bu mesaj vimpir tarafından 11 Kasım 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Fistan, 11 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ne 15 gün ne 30 gün diye kesin bi gün olmaz. Garanti belgesinde belirtilmiştir. Azami tamir süresi : XX iş günü diye.. bu tarihi geçecekse tamir süresi sana aynı malzemeden temin etmek zorundadır. +30 işgününü geçerse ücret talebinde bulunabilirsin. +Her elektronik cihazı fatura tarihinden itibaren 30 işgünü içinde Sebepsiz değiştirme hakkına sahipsiniz(15 de olabilir) En güzeli git Valiliğe başvur,ordan bi telefon açarlar servise,hızlandırmak zorunda kalırlar. Yada hergün git,ama sert çıkman lazım sürekli. Kolay gelsin. [Bu mesaj Subx tarafından 11 Kasım 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya giderek olcagini sanmiyorum afedersiniz ama adamlar tam ?kuz anlatamiyorum bide sini hastasi olucam en guzeli gidip sikayet etmek, gerci burasi turkiye umurlarinda olurmu acaba[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 valiliğe başvurursan kovalarlar savcılıga basvurcaksın =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mahkemeye ver ben dershane ye yapmıştım bi yerleri yusuf yusuf olunca özür dilediler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mahkemeye vericek param olsa yeni ekran karti coktan almistim o mallarada o arizali karti biyerinize monte edin derdim:) emin ol:D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fatura yeter garanti belgesi şart değil[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Tükoder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar