Way Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaslar daha oncede bi konu acmıstım dvd im cd okumuyo diye..gittim yaptırdım adam degistirdik dedi denediniz mi falan dedim denedik calıstırdı dedi..taktım simdi bilgisayara sole bi sorun cıktı.. bilgisayar dvd rom u cd rom gibi goruyo..bi cd rw var bi de dvd rom 3 tane player varmıs gibi gosteriyo..(cd rom cd rw ve dv rom gibi)siliyorum butun dosyaları restart atıyorum yine 3 tane cıkıyo..bilgisayarın dvd rom u dvd rom mus gibi gostermesini nasıl saglayabilirim lutfen yardım edin..dvd rom u cd rom gibi gosterdiginden eminim eject yaptım dvd rom u cıkardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 git adamların kafasında kır abi ne uğraşıyosun.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar