Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea gprs

Mix

Öne çıkan mesajlar

Çok mu kazık? bana mı öyle geliyor

paticikte 2 dakka gezindim 10 kontör gitti.

msn yüklemedim daha fakat yüklersem ortalama ne kadar gider? ve waptan mı baglanmak daha iyi gprs mi?

bu sorularımı yanıtlayabilirseniz sevinirim[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben saattlerce msn de kalıyorum avea da 2 kontur bilemedin 3 kont gidiyo.. senin teldeki browser ise çok yiyo bildigim kadarıyla ondan olabilir..gprs daha ucuz ztn..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Aveanın sitesinde yazıyo
Ücretlendirme; kullanılan verinin hacmine bağlı olarak kilobyte başına ve alınan/gönderilen toplam veri miktarına göre yapılır.
kb la alakaslı sonuçta bir websitesine girince ordaki resimleri zart zurt herşeyi yüklüyorsun ve bunların boyutları büyük olur genelde sonuç olarak fiyat bu bağlamda artar fakat msn de sadce mesaj atip aliyorsun sorun olmaz

Birde paticik e giriyorum diyorsun sonuçta paticik in wap içn yaptiği özel bir kodlama, tasarım bulunmamaktadır bu yüzden direk netten sitenin buhaliyle baktiğin içn dosya boyutlarıda yüksek oluğu için mesela ben genelde wap.beyazperde.com a girerim çok kullanışlı oluyo seanslar için fakat onlar wap için ayri bi sayfa hazırlamışlar sadece kb i az boyutta sanırım annladın mantiği

[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 12 Kasım 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...