ItemList Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sifre deişimi aktifmi? veya deilse ne zmn aktif olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: yalaninizi, 11 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki: sifre deişimi aktifmi? veya deilse ne zmn aktif olcak http://forum.paticik.com/view.php?id=155858[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 GuySmiley ve GM6 xieg..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Beramusta: GodFrey GM2 GodFrey Türk ...NP tranferinden ve CSW de catapult bug kullanmaktan 2 kisi banlatmistim tesekkür etmisti onunda yetkileri sınırlı sadece report edio tamamiyle banlayamio[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 7xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol:D gm aga para werirmisn aga sende wardır XD aga sende warrior full plate warsa werirmisn:D <= yaratıcı türk zekası işte:D[signature][hline]nick:bombaci_ramazan levıl:61 / / %35 yaratıklarla yakın ilişkide olduumdan artmıo bu :D kılan:PaTRiot eNpİ:burda yazmiimde moralinz bozulmasın:P kılas:arç meyc(1 kılasımız war yani:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 BEYLER (ARESTE OLANLAR) BANA GM LAZIM M 62 ADAMIM VAR ONLA KASMAKTAN CANIMSIKILDI BASKA CHAR ACTIM ESYALARIMI DA ONA VERDIM +8SHARD +1RAPTOR ELIMDE OLAN+8 ELIX SIR STAFF VE BUSSURU SHEL VARDI ADAMA GECIRDIM ADMALA 36 OLDUM BIRDC VERDI ADAMLA YINE GIRDIM ADAMDA BI BOK YOKTU GM YARDIM ETSIN GM HELP MEEEEEEEEE PLSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 suan turk gm mımız Blackwinds herkesın sıkayetını dinlıo oyuna gır derdını ona anlat bıkac kısı banladı adam ii is yapıo[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Blackwinds Ben bu adamdan memnunum. Yetksi ne bilmiyorum ama bir kaç kişiyi report ettim. Anında banlandılar.[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar