Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanırım sorun portlarla alakalı :??

tunch

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar değişik bir sorunla karşı karşıyayım , birkaç ince ayarla çözebileceimi sanıyorum. sorunum şuki:

soulseek gibi temiz olduğunu düşündüğüm bir download programı açtığım zaman , internet explorer veya firefox ile hiçbir siteyi açamıyorum , ne zaman soulseekteki downloadları kapatıyorum , sorun kalmıyor. soulseek in kullandığı port sebebiyle benim firefox çıkışım kapanıyor olabilir mi? veya bu sorunu başka türlü nasıl halledebilirim?[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun benim desktop pc de de var. Ama laptop tan şuan takır takır indiriyorum aresten. Ne oldugunu anlayamadım ilginç bişi. Bilen varsa benim içinde iyi olur.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendi sorunuma göre söyliyim. Aresi açınca zaaten indirme yapmıyor. Kopuyor, bidaha bağlanıyor v.s. Yani bw kullanma yok.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm. Sanırım başından beri vardı. Yani windows a format attıktan sonra başlıyan bişi.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe

Sosyal ağlarda paylaş

1-kaspersky pro + adaware pro ile sistemi tarat
2-hic bir p2p araci msn/explorer/firefox gibi port araliklari belirli programlari engelleyerek calismaz
3-eger bu bildigimiz classic bandwith kullanimi yani upload verdikce download hizinin dusmesi ve msn ,explorer gibi programlarin rahat bir sekilde kullanilamamasi ise netlimiter(malesef !)/yada cfosspeed/cfos gibi ag baglantinizi duzenleyen programlari oneriyorum ,google da aratirsaniz ozellikle turkce siteleri ;bahsettiklerimi kolayca bulabilirsiniz
4-emule/torrent gibi programlarda 33 kb/8 kb gibi bir rakama ulasmak amaclanir ancak bu rakam turkiye gibi altyapisi tamamlanmamis ulkelerde mumkun degildir max 25 k dl ayni anda da 2 kb ul verip ancak performans bulabilirsiniz ..

eger daha stabil p2p araclari istiyosaniz sizlere dc++,ftp,yada limewire'i oneriyorum ,yoksa tabi film/dvd gibi buyuk dosyalar icin su an icin 3-4 alternatif var :(emule/edonkey/dc++/torrent...)[signature][hline]Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...