tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadaşlar değişik bir sorunla karşı karşıyayım , birkaç ince ayarla çözebileceimi sanıyorum. sorunum şuki: soulseek gibi temiz olduğunu düşündüğüm bir download programı açtığım zaman , internet explorer veya firefox ile hiçbir siteyi açamıyorum , ne zaman soulseekteki downloadları kapatıyorum , sorun kalmıyor. soulseek in kullandığı port sebebiyle benim firefox çıkışım kapanıyor olabilir mi? veya bu sorunu başka türlü nasıl halledebilirim?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Aynı sorun benim desktop pc de de var. Ama laptop tan şuan takır takır indiriyorum aresten. Ne oldugunu anlayamadım ilginç bişi. Bilen varsa benim içinde iyi olur.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Up.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bwnin %100ü-nü kullanma gibi ihtimal varmı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben kendi sorunuma göre söyliyim. Aresi açınca zaaten indirme yapmıyor. Kopuyor, bidaha bağlanıyor v.s. Yani bw kullanma yok.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 areste problem vardı ne so düzeldimi bilmiyorum ben o zamandan beri kullanmı8yorum ares peki hep mi oluyod yoksa son zamanlarda mı baş gösterdi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hmm. Sanırım başından beri vardı. Yani windows a format attıktan sonra başlıyan bişi.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 1-kaspersky pro + adaware pro ile sistemi tarat 2-hic bir p2p araci msn/explorer/firefox gibi port araliklari belirli programlari engelleyerek calismaz 3-eger bu bildigimiz classic bandwith kullanimi yani upload verdikce download hizinin dusmesi ve msn ,explorer gibi programlarin rahat bir sekilde kullanilamamasi ise netlimiter(malesef !)/yada cfosspeed/cfos gibi ag baglantinizi duzenleyen programlari oneriyorum ,google da aratirsaniz ozellikle turkce siteleri ;bahsettiklerimi kolayca bulabilirsiniz 4-emule/torrent gibi programlarda 33 kb/8 kb gibi bir rakama ulasmak amaclanir ancak bu rakam turkiye gibi altyapisi tamamlanmamis ulkelerde mumkun degildir max 25 k dl ayni anda da 2 kb ul verip ancak performans bulabilirsiniz .. eger daha stabil p2p araclari istiyosaniz sizlere dc++,ftp,yada limewire'i oneriyorum ,yoksa tabi film/dvd gibi buyuk dosyalar icin su an icin 3-4 alternatif var :(emule/edonkey/dc++/torrent...)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar