Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar ben bu montaj işinden çok zevkl alıyorum,kesiyorum biçiyorum klip yapıyorum,müzik koyuyorum,efekt veriyorum falan. Ama neyazıkki elimde materyal olmadığından çalışamıyorum. Bi kız arkadaşımız da yok ki kameraya çekip çekip montajlayalım :) Böyle ham,dokunuşmamış,montajlanmamış videolar falan nereden bulabilirim?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çık sokağa çek sonra tekno bi müzik eşliğinde klip yap onları ehhe.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ham video nası olaki?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Sensible, 10 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Böyle ham,dokunuşmamış,montajlanmamış videolar falan nereden bulabilirim? Şuraya bi okursan anlarsın hemen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
arc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 @sensible, futbolla ilgilenirim diyosan internette 100'lerce irili ufaklı futbol videosu var (maçlardan enteresan görüntüler, goller, güzel hareketler vs), onları alıp dilediğince birleştirebilir, hatta yine indirdiğin sitelerden yayınlatabilirsin.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar