lahoya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya bu telefona işe yarar ne yükleyebilirim int indirecek site bulamadım mesala ing-türkce sözlük oxfort felan varsa bildiğiniz bi adres yazarmıısnız tıklayıp indireyim şimdiden saolun[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lütfen[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 6600 bence nokia nın en dandik en gereksiz telefonu o yüzden istediğin kadar yükle ne işe yarar ki bence sen telefonu değiştir ondan ucuz ve ondan daha iyi bir sürü telefon var[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya bazen sana katılıyorum telefon beni zıvanadan çıkartıyor mesala önerebileceğin ne var işe yarar program yükleyebileceğim bi telefon cinsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla sözlük programı yok. http://www.my-cep.com/ programlar için.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 www.iphone-forum.org yanlış hatırlamıyorsam istemediğin kadar var burda[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 6600 bazen insanı çıldırtabiliyor ben değiştirmeyi düşünüyordum olmadı ancak şunu söyleyebilirim çok hoş bi telefon symbian serisinin en şık telefonlarından lafı uzatmadan adres veriim www.maxicep.com[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum : ) Biraz hantal.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 biraz değil çok hantal:)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 olsun iyidir iyidir severim çamaşır makinesine girdi 3dk boyunca dondu dolastı cıktıgında sadece ekranında ufak bir iki nokta olustu ve hala calısıyor taş gibi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar