lahoya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya bu telefona işe yarar ne yükleyebilirim int indirecek site bulamadım mesala ing-türkce sözlük oxfort felan varsa bildiğiniz bi adres yazarmıısnız tıklayıp indireyim şimdiden saolun[signature][hline]X=?
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lütfen[signature][hline]X=?
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 6600 bence nokia nın en dandik en gereksiz telefonu o yüzden istediğin kadar yükle ne işe yarar ki bence sen telefonu değiştir ondan ucuz ve ondan daha iyi bir sürü telefon var[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya bazen sana katılıyorum telefon beni zıvanadan çıkartıyor mesala önerebileceğin ne var işe yarar program yükleyebileceğim bi telefon cinsi
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla sözlük programı yok. http://www.my-cep.com/ programlar için.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 www.iphone-forum.org yanlış hatırlamıyorsam istemediğin kadar var burda[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 6600 bazen insanı çıldırtabiliyor ben değiştirmeyi düşünüyordum olmadı ancak şunu söyleyebilirim çok hoş bi telefon symbian serisinin en şık telefonlarından lafı uzatmadan adres veriim www.maxicep.com[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi...
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum : ) Biraz hantal.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Mix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 biraz değil çok hantal:)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..."
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 olsun iyidir iyidir severim çamaşır makinesine girdi 3dk boyunca dondu dolastı cıktıgında sadece ekranında ufak bir iki nokta olustu ve hala calısıyor taş gibi :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar