hergele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yeni bi sayfa açmak istiyorum şu hayatımda yepyeni bir uğraşlar güzel ders notları gibi Şimdi kısaca anlatayım şu anki durumumu ben eski kötü durumumdan sıyrılmış durumdayım geçen seferde dertleri paylaştım sizinle tavsiyeler verdiniz hem sizin hemde ailemin tavsiyeleriyle bazı şeyleri düzelttim Şimdi arkadaş ortamım yavaş yavaş düzeliyor ve ders notlarım güzele gidiyor mesela son sınavlardan 3 ün aşağısında almadım güzel bi not benim için Ayrıca spora gitmeye başladım son zamanlarda kendimi enerjik hissediyorum daha iyi oldu benim için AMA GELGELELİM ŞU SORUNLARA Her zamanki gibi istikrarsızlığım ve kararsızlığım sürüyor nedense bunun önüne geçemiyorum spora başladım spora gitmiyorum haftada 3 gün gidiyorum öbür günler sallıyorum Sigarayı bırakıyorum yine başlıyorum daha çok içiyorum Dersanem var ekmek istiyorum ama ekersem kötü olacağını biliyorum ama ekmessem daha kötü olcakmış gibi hissediyorum ve yinede ekeceğim galiba :( Nedir bunların sorunu bir türlü yola sokamadık hayatı herşey yoluna giderken bu küçük ayrıntılar bütün neşemi kaçırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yaş kaç yanlış anlama herhangi kötü bi amaçla sormuyorum daha net bilgi vermek için.[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 peki hiç bir psikologa gitmeyi denednmi.herkes basta böle önerilere ters bakar genelde ama harbi işe yarıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 işin büyük bi bölümünü başarmışsın aslında endi kendine yaptıklarım yapacaklarımın garantsidir de :) yani gerçekten buraya kadar yapmışsın tamamlayabilirsin spora neden gitmiyorsun? keyif almıyo musun? ayrıca dershane öss yolunda senin en büyük yardımcılarından birisi olacak onun için ekme onu yani az bişey kalmış 8ay daha dayan. sonra istediğini yap[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Aslında sahiden büyük bölümünü geçtim sorunların eskisi gibi mutlu oldum Açıkca biraz üşengeç biriyim baksanıza buraya topic açtım gereksiz bişey için Ama yardımlar için teşekkür ederim grçekten Bu karasızlık için bir danışmanamı gitmm lazım sizce İlişkilerimdede böyle oluyor hep kararsız oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar