mutos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 disk temizleme yapmaya calısınca hep hata mesajı alıyorum. buna benzer ek bir program varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne hatası alıyosun nerden temizlemeye çalışıosun??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 artık calıstırabiliyorum ama su sekilde oluyordu; baslat>programlar>donatılar... olanından calıstırınca hata mesajı veriyor gonder/gonderme falan olayı iste,kapanıyor. bilgisayarımdan ozelliklere girip denedim,ordan calısıyor. boyle silcez anlasılan.ben genede buna alternatif olacak bir program arıyım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Safe mod ta yapmayı dene ? Bilmiyorum oluyo mu ama an mantıklısı :)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eheh.iste windowsun super yanları bi yerden calısırken digerinde hata veriyor. 10 gun boyunca word u acamamıstım baslattan acmaya kalkınca gene boyle oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar