PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Işyerinde bile özlüyorum onları... Tütün "Ağabey" Duman "Maymun kardeş"[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Duman Tütün'ün yarısı kadar falan yalnız, bunu not düşmek lazım, fotolarda abisinin iki katı gibi görünüyor şişko. =P Aslında Duman peluş, gerçek kedi olduğu konusunda şüphelerim var benim. Tütün'ün patisel sicili Duman'ın patisel sicili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu kediler galiba uyumak için yaratılmış pederin iran kediside paso uyuo be kardeşim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evet, uyumayı seviyorlar, özellikle de benim kucağımda. Tek uyumadıkları zaman, bizim uyuduğumuz zaman. Uyumamızdan faydalanıp evin altı üstüne getiriyorlar genelde. =) hehe[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oy oy oy oğlum kocaman aslan gibin kaplan gibin olmuuş :D :D :D kardeşi de pek tatlıymış :D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ay ay ay Ne kadar büyümüş bunlar! Ay Benim Duman ım! Tıpkı annesinin aynısı haha Lokum u Laroux ya verdik bu arada oda tam dombili! Nougat da bizde ki kardeş o da tostoparlak bişi oldu Anne incecik panter gibi birde bébélere bakın haha Direk baba ya çekmiş bunlar! Yirim ikisinide Ham diye! *!Haaaaaammmm* !!![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu da ben oğullarımla TVnin önünde mayışmaya hazırlanırken... Yerleşmeye çalışıyorlar, ikiside bana düşkün yer kavgası, tartışması oluyo da bazen... =) [signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bir tane daha kedi alında ismini agızlık falan koyun :)))[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben senin o kivrik patilerini yerim sarkik gobeklim benim :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 HAha son fotograf super koskoca salonda yer kalmadı 3 unuz tek kanapeyeyi mi kaldiniz kızım haha =oP Çok şirin =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ikiside birbirinden tatlı. sanırım fotolar çekilirken kestiriyorlardı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yirim onları ben yirim :-) Benim Duman'ıma pek benzemiyo ama ossun oğluşumun adının başka kedilere koyulduğunu görünce sanki o hiç kaybolmamış gibi geliyor... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 çOk $ekerLer :)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yahu 4 gün gittik geldik, Anneanneleri baktı arada, bu Duman dana gibi olmuş. Kocaman herif olmuş artık. Hergün görünce mi farketmiyorduk bu kadar büyüdüğünü yoksa peluşluktan danalığa geçişi 4 günde mi oldu bilmiyorum ama, iki tane koca kedi var neredeyse evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aynen Nougat da buyudu laroux'ya soyleyelim de lokum cugumun da resimlerini gorsun gorelim 3 kardes ne haldeler ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Evet evet, o da göndersin fotoları, Miel'in veletleri fotoğraf sergisi açalım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 maşallah dana kadarmış, çok şirin ama :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 cetveli görünce nası gözlerini kısmış garibim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya ben bu son mesajları kaçırmışım. 4 gün bayramda gittik geldik hakikaten dana gibi oldu ikiside. ama duman çok yağlı böle sıkasın geliyo.... =) ha bide ilk döndüğümüz akşam önce bi hoşgeldin partisi , sevgi gösterisi yaptılar sonra da tafra.... oğluşlarım benim çok seviyorum ben onları yaaaaaaaaa...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar