Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar japon serverinin ucuz olmasının sebebleri nelerdir.niye böle ucuz olur şimdiye kadar bana hiç anormal bişey çıkmadı canavarardan niçin bu kadar ucuz?[signature][hline]server:cypher
ırk:insan
lvl:46dan düşme 44
job:healer
amaç:bir gün czde iş yapmak:D
Mesaj tarihi:
ya napim canım sıkılıo ne malesya serverine nede american serverine girebiliom hackshield hata verio ikisindede bende bi sorun var[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
bi de çok deişik itemler var ya mage görüom tek elinde deişik bi staff tek elinde kalkan bazı magelerde supürge var warriorlar box eldiveni gibi bişey var(baya pahalı) ondan sonra blue chestmiydi neydi hani şu templedan kazanılan şey onlar 10mye satılıo[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
yanlız japonca ve ben abyss hangisi bilmiom daha doğrusu delos hangisi bilmiom kaçıncı falan şimdiye kadar tek bildiim 2.moradon moradondayken 2.elmorad castle ve elmorad castledayken 1. dklar falan zaten hangisi dk hangisi ashta anlıyamıyom bazen:D[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
puhaa ilginc benim samimi bir arkadas ebyys hastasi gunde 100 tane kriyor satin alip en yuksek item ayrin bow itemleri satip yerine abyys aliyor sell hayali pesinde illa ebys den dusurcenk 9.... triyontane kirsada dusceni sanmiyorum ama manyak iste hasta hasta ...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Mesaj tarihi:
ben ve bir kaç arkdaşımız jpko ya girme çalışmaları yaptık ama fıss cıktı.
Launcher felan download ettik her şeyi çalıştı ama acc alamadık serverdan :D
JpKo dan acc almayı başarean birisi varsa yardım pls.[signature][hline]Server : Ares
gerisi yalan.
Mesaj tarihi:
ben 2 günde arkadaşımla anca aldım zaten özel mesajda atmışın[signature][hline]server:cypher
  • Yeni Oluştur...