erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arkadaşlar japon serverinin ucuz olmasının sebebleri nelerdir.niye böle ucuz olur şimdiye kadar bana hiç anormal bişey çıkmadı canavarardan niçin bu kadar ucuz?[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya olm git bi level kas alla alla :)[signature][hline]karakteri bıraktım. yeni bir rogue ile başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya napim canım sıkılıo ne malesya serverine nede american serverine girebiliom hackshield hata verio ikisindede bende bi sorun var[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hmmm ii fikir aslında[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 change abyss!! .... dont break it!![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi de çok deişik itemler var ya mage görüom tek elinde deişik bi staff tek elinde kalkan bazı magelerde supürge var warriorlar box eldiveni gibi bişey var(baya pahalı) ondan sonra blue chestmiydi neydi hani şu templedan kazanılan şey onlar 10mye satılıo[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yanlız japonca ve ben abyss hangisi bilmiom daha doğrusu delos hangisi bilmiom kaçıncı falan şimdiye kadar tek bildiim 2.moradon moradondayken 2.elmorad castle ve elmorad castledayken 1. dklar falan zaten hangisi dk hangisi ashta anlıyamıyom bazen:D[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 puhaa ilginc benim samimi bir arkadas ebyys hastasi gunde 100 tane kriyor satin alip en yuksek item ayrin bow itemleri satip yerine abyys aliyor sell hayali pesinde illa ebys den dusurcenk 9.... triyontane kirsada dusceni sanmiyorum ama manyak iste hasta hasta ...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eragorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben ve bir kaç arkdaşımız jpko ya girme çalışmaları yaptık ama fıss cıktı. Launcher felan download ettik her şeyi çalıştı ama acc alamadık serverdan :D JpKo dan acc almayı başarean birisi varsa yardım pls.[signature][hline]Server : Ares gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben 2 günde arkadaşımla anca aldım zaten özel mesajda atmışın[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar