agunduz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bugün bu undyinglere benziyen hydelerden öldürdük ve öldürdüğümüz yerde sadece bir tane vardı ve birdahada çıkmadı asıl garip olansa sandıktan arkadaşa -4000 coin çıkmasıydı. Zati başkada bişi çıkmadı. Bukadar uğraşıp öldürdükten sonra neden böle oldu acaba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hyde bir boss ve belli saatlerde çıkıp kesildiğinde unique item düşürüyo Sword of the dead hyde ' dan çıkmaktadır [signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 12 Kasım 2005 06:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ama informer bu kadar şeyi nasıl biliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 .....[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hydedan son zmanlarda shellde düşmeye başladı gördüğüm yerde kes derim[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kestik kesmesinede hava aldık hatta verdik bile -4000coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 - coin in nedeni KOSP diye biliyorum yanlıs olabilir bu bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Usko, 12 Kasım 2005 08:48 tarihinde demiş ki: - coin in nedeni KOSP diye biliyorum yanlıs olabilir bu bilgi. Başka Açıklaması Yok Bunun :D:D[signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yani paranmı azaldı anlıyamadım ya[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 boslar acayiplesti tamamen sansa bagli hic ummadigin bostan sell kesin bisey cikacak olan buyuk bostan para[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aragorn_06 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hyde bir boss ve genellikle zombi mezarının orda yada goblin kasabasının arkasında hell hound ve lard orcların bulunduğu bölgede cıkıo.Zombi bossu.Oyunun en güçsüzlerinden biri.(Boss olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 informer nasıl herşeyi biliyo?sende boğaziçi knightoloji de okusan sende bilirsin xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla ben kestigimde 12-16sn.sürüp,içinden chitin shell helmet(warrior)dropladıgımı hatırlıyorum..[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Clan : SacreD Job : Shadow Vain Np :72.316 Clan :GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_debuffer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 - coin olmasını tek sebebi kosp arkadaşlar. kosp sizdeki ğarayı kullanarak silahlarınızı tamir ediyor. tek açıklaması budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_debuffer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 - coin olmasını tek sebebi kosp arkadaşlar. kosp sizdeki parayı kullanarak silahlarınızı tamir ediyor. tek açıklaması budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar