fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya millet hanı bır sarkı vardı almanca ve ingilizce karısık soyluyordu bı adam adını unuttum soyleyenın yanlız sarkının adı cine di sanırım yaws bu sarkıyı nerde bulabılırım bıde sarkıcının adını bılen varmı acep yardım edecegınızı bıldıgım ıcın sımdıden hepınıze tesekkur ederım[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir
Peka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben aramadigim halde dun buldurdulardi >.< Falco - jeanny
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben onunu sözlerini arıyodum bulamadım.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Peka, 11 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: ben aramadigim halde dun buldurdulardi >.< Falco - jeanny arkadasım cok tesekkur ederım ya bılıyordum bunu ama aklımda degıldı ne sarkı ısmı nede sarkıcının ısmı dusunmekten kafayı yıycektım :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir
Öne çıkan mesajlar