huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 burda etnik kokenin davasi yapilmiyor zaten . anladik anadoluda bir suru kendini turk sanmayan/gormek istemeyen halk var . bu halklarin kabul etmek zorunda olduklari bazi gercekler de var . anadoluda hakim olan kultur ve tarih turktur . bu topraklarda yunanlilar da yasadi persliler de . onlarin bu topraklarda biraktiklari - sadece muzelik eserlerden degil kulturdende bahsediyorum - nasil bizimse su anda yasayanlarinki de bizim . burda sorun "biz kimiz?" in mucadelesinde cikiyor . biz tabii ki turkuz kurduyle laziyla cerkeziyle . turk devletinin oldugu yerde ayrimcilik tarihte gorulmedi simdi gorulmuyor . bunun taihle ne ilgisi var diyebilirsiniz hemen aciklamaya calisayim . osmanli basta olmak uzere turk tarihini hedef alan bazi carpitma cabalari ister istemez bugune yukarda saydigim gibi sorunlar olarak etki ediyor . bu fikirleri savunanlari bir seyle itham ettigimde yok . ortaya atilan her fikrin alicisi elbette olacaktir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: huun, 08 Kasım 2005 10:26 tarihinde demiş ki: burda sorun "biz kimiz?" in mucadelesinde cikiyor . biz tabii ki turkuz kurduyle laziyla cerkeziyle . turk devletinin oldugu yerde ayrimcilik tarihte gorulmedi simdi gorulmuyor . Bakın işte bunun söylnemesi beni rahatsız edio nedenini de yukarıda açıkladım Ayrıca bu fatihin anası şöleymiş fatih böyleymiş tartışmaları cidden saçma onu fatih yapan yaptıkları rumsa bile banane gerçi hala inanmıorm fatihin rum olduguna.Ve rumsa bile türklere devletine yararlıysa hiç farketmez benim için[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back [ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: aa vanille bayanmış laaan allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben de buna katilmiyorum kim oldugu cok sey degistirir . neden dersen bugun fatihle baslarlar yarin osman beyi nde aslinda kelt oldugunu iddia ederler . biz de oyle olsa ne olur boyle olsa ne olur ne fark eder ki diye dusunmeye devam edersek en sonunda geride hic birsey kalmaz . bizim olana sahip cikmayacaksak tarih okumanin ne anlami var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar