Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Diablo_Angel, 12 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: said: Sm00th, 12 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Windows movie maker programı ile dosyayı küçültebilirsin. hmm bi deniyim :S ugraşamam inanmayan gelsin baksın işte :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 İnanın arkadaşlar çünkü adam benimle aynı clanda...[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 eheh benim karakterdi bu ya, zamanında hacklemiştik sitedeki bir açık ile. şansa beramusta bir adamın idsini ararken bulmuştuk. karakter hâla bende, eğer açtırırım ben ver bana diyen varsa ozelden soylesin id pw vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 açtırmak bağlamında söylediğim şey, banını açtırmak. hâla banlı çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 direk buraya c/p yapıcaktım verseydin eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar