RogueSpear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo2=wolf basıo adam ama attack yemio]http://img220.imageshack.us/my.php?image=12ty1.jpg[/spo] [spo1=Vur allah vur dmg yok piyasada]http://img220.imageshack.us/my.php?image=21nm.jpg[/spo] Bu kadardamı eziklik olur 50 np icin macro nun dibinede vurulmaz ya ezikliin bu kadarımı olur ya...[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo2=wolf basıo adam ama attack yemio][/spo] [spo2=Vur allah vur dmg yok piyasada][/spo][Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 11 Kasım 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bi kere oncelikle yazıları bi duzgun oku adam asılı kalmıssa nası saga sola kosturup wolf basıo herkes dagılıncada beni kovalayıp girişiyo??? işin gücün bana guya laf koymak.[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ispat etmek gibi bi derdim yok photoshop bile diebilirsin yorum senin ama benim yasadıım bi olayı anlattım yoksa durup dururken adamla bi alıp veremediim yok + sana ne. Aman bana ne na halin varsa gorse senden bişe orenmeye kalksam oda sahte cıkar ondan kalsın. Hadi selametle.. [signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum [Bu mesaj RogueSpear tarafından 11 Kasım 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 daha adamın balonu patlamamışki kaale alma :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 O charın askıda kalmış olması muhtemeldi... Ama kımıldayıp saldırması cheat yaptığının göstergesidir. Resimlerde tam anlaşılmadığı için karışıklık olmuş... Şimdi bu kavgada böyle bitmiştir.... Cheat yapıyosa ezik der ve susarız...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bende o ezikligine diorumki o ss lerden sonra adam beni kovaladı ortalık bosalınca nası askıda kalmak bu? oraların ss ini cekemedim yusuf yusuf derdinden.[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: 17_TR_Ujio_TR_17, 11 Kasım 2005 20:50 tarihinde demiş ki: tüm ezikligi kendi üstüme alarak soruyorum her hangi bir programi calistirdigin zaman dmg yemez misin ? Geçenlerde demiştim yine diyorum... KO - KE de herşey mübahtır...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Lag olma ihtimali var (Lag çok olduğunda C.Blade adam burnunun dibinde olsa bile boşa sallıyor mesela) ama değilse CZ' nin içine resmen edilmiş demektir.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:170.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Doru bakın buraya bi ss koyıyım bi ara adamın tekini kovalıyodum her vurduğum faildi adam durdu bana çaktı bi 2 ben ona vuramadım bi türlü. Sonra adam yine koşarken bi anda müthiş bi hızla geri çekildi sanki ve arkama geçmişti... Ve aramızda en az bi archer menzili kadar mesafe varken bana dmg veriyordu... Ben dedim nooluyo:-O... Sonra adam tekrar gittiği hızla önümden geçti gitti ben yine faillarda sonra ekran bi kendine geldi işte aşağıdaki sahne... [spo1=OMG!][/spo] O kalabalığın en önünde o malum adam vardı... Nasıl bi lag olduğunu hala anlıyamıyorum :-?[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 11 Kasım 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Canım kardeşim ben yasin31 kuzeniyim bu konu canımı sıktı o anda arkada imiş ya charda kardeşim wardır yada yiğenim sabah ola ogrenem bole birşey olmadığa eminim giriştiniz adam bizim clandan ole birşey yapmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Siz ne dionuz gecen gün stealht mage assassin dövüodu CZ de adam "z" ye gelmio gözükmüo bu nasil bi hiledir... CZ de Kosarak 5li ok atan tiplere yeni yeni alismistim bu kimse korktum walla zaten magelerin yakindan vurabildigi KE ile gelen skill cok saglam vuruo 500 500 combo yapmaya gelmiolar saglamsa artik mageler :)[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 7xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar