Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi Son Noktayı Koydu : Audi Shooting Brake Concept

Davion

Öne çıkan mesajlar

yan görünüşte porsche havası var. yandan bakıldığında kaputun çamurluk üzerindeki kısmı TT yi anımsattı bana... Bi arkadaşın dediği gibi ön farlar Focusumsu. Ya zaten dikkatinizi çektimi bilmem son dönem otomobillerinin hepsinde birbirini andıran bir şeyler var ne dersiniz?[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk gördüğümde arkasına hasta olmuştum, amma velakin ön ızgara ve profilden 1 serisine olan benzerliği (ki Vodan'ın da dikkatini çekmiş) beni soğutmuştu.

Neticede 2 hafta sonra da fikrim değişmemiş. Bedavaya verseler kullanmam, gider satar A3 Sline alırım nihohahahahahahahahahahahahaha :D[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar gerçekten araba yapmasını biliyorlar[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...