Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ya bu potansiyel şuçlu bi program. yanlış anlama lixad sana bişi demiyorum.ama düşünki dışarıdan hiç tanımadığın birisi gelip sana "bak şifrelerini saklaman için çok güzel bi program yaptım" dese, hemen güvenip kullanırmısın.benim sana dediğim bu programı open source olarak yayınlamadıkça çok az kullanan olur diye düşünüyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dün zaten bana C++ la nası mail atılır die soruodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 r_ad güvenmeme konusunda kesinlikle haklısın :)).Ama bu basit minicik paticik userları için yapılmış (ve kendim için inanın çok rahat oluyor hehe ) bir program. Aile içi bir şey Ç:). Yapma amacım güvenlik konusunda kendimi geliştirmek başka bir projeyle uğraşıyorum asıl (arlooax :)). ama open source yayınlarsamda kims ekullanmaz programın şifreleri naısl koruduğunu görürler :)). Adam yeniden kendi bir algorith geliştirmeli filan :))[hline]Alma Mater [Bu mesaj Lixad tarafından 06 August 2003 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: CEDAY, 06 August 2003 21:51 tarihinde demiş ki: dün zaten bana C++ la nası mail atılır die soruodu :P Sen git film izle bea adi şey. :)[hline]Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Oh oh bisürü bug çıktı :D Hallediyoruz yavaş yavaş. :)[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet evet kıh kıh kıh :)) | /[hline]Jai (10:23 PM) : birini daha bul bakacak o da denesin bende olan sorunları Jai (10:24 PM) : sen programın yazıldığı bilgde olduğun için yani ne alaka neyse birini daha bul normal insan bilgisayarda programın kodları çekirdeği olmasın Jai (10:24 PM) : benim gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 change password doru düzgün çalışmıyo. bunu özelden yazacaktım ama bunu yazacam :) ayrıca yanlış pass girdiğinde "Wrond password" yazıyor. :-)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. efenim lixad'a sölerken kendimiz şaapmışız.ehem neyse. [Bu mesaj Ra_d tarafından 06 August 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ya ing özürlü errorlara bakmayın :)) evet bugları tespit edip tek tek temizliyorum :).[hline]Jai (10:23 PM) : birini daha bul bakacak o da denesin bende olan sorunları Jai (10:24 PM) : sen programın yazıldığı bilgde olduğun için yani ne alaka neyse birini daha bul normal insan bilgisayarda programın kodları çekirdeği olmasın Jai (10:24 PM) : benim gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Ahanda update ettim baya stabil oldu şu an ya, ben kullanıyorum memnunum hayatımdan cidden çok işe yarıyor bana göre :)). Şifreleri restore ederken soruyor artık. Ve program kapanırken clipboardı temizliyor.Ve baştaki No you can't abuk biçimde çıkmıyor artık. Sadece başka birinden diyelim şifre dosyasını aldınız kendi progrmaınızın yanına koyup girmeyi denediniz diyelim ı ıh olmuyor malesef :). Burda no You 'cant diyor ondan önce 1 koruma daha var onuda geçerse eğer. Buranadan [hline]Alma? Mater? [Bu mesaj Lixad tarafından 07 August 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Ra_d, 06 August 2003 22:54 tarihinde demiş ki: change password doru düzgün çalışmıyo. bunu özelden yazacaktım ama bunu yazacam :) ayrıca yanlış pass girdiğinde "Wrond password" yazıyor. :-)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. efenim lixad'a sölerken kendimiz şaapmışız.ehem neyse. [Bu mesaj Ra_d tarafından 06 August 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Ya çalışıyor aslındada önceden usernamele karşılaştırıyormuşum dikkat etmedim hiç yeni farkettim hallettim hemen.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar