Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem alacak olduk da...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
(Bu aralar biraz fazla mı topic açmaya başladım nedir :))

Arkadaşlar kendime aldım modem, iyi de çalışıyo da, kuzenim 2 makineyi bağlamak için uygun fiyatlı bir ADSL modem arıyor.

Şu ADSL2 uyumlu geyiğine de uygun bir bildiğiniz varsa sevinirim.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
routerli bi modem alıcaksın onlarda o kadar pahalı degiller 2bilgisayar baglatılıları ucuz yani.. Marka bilgisayarcıya danış bilninen bir marka al
birde telekomun sitesine bak orda onaylanmış modem markaları var onlardan da bakabilirsin[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !!
Mesaj tarihi:
ben inca aldım çok çekinerek benimkide routerli 2 pc için.. ama çok memnumum bi sorun çıkarmadı bana hala güzel yani tek kullanıma tavsiye ederim ama iki pc nasıl performans verir bilmem[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !!
Mesaj tarihi:
ben zoom kullanıyorum..
hic de kıllık yaratmadı..
sevişiyoruz.[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Mesaj tarihi:
inca Router fiyat/performans ı en yüksek router chip dergisinin olayına göre ben kullanıorum bayadır cok kalıteli X5 te kullandım ama kuzene verdim onu ben incaya devm kurulumu vs cok kolay israrla tavsiye ederim[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
  • Yeni Oluştur...