Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 (Bu aralar biraz fazla mı topic açmaya başladım nedir :)) Arkadaşlar kendime aldım modem, iyi de çalışıyo da, kuzenim 2 makineyi bağlamak için uygun fiyatlı bir ADSL modem arıyor. Şu ADSL2 uyumlu geyiğine de uygun bir bildiğiniz varsa sevinirim.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :tup: Wröeh!! Hiç mi bilen yok arkadaşlar?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 routerli bi modem alıcaksın onlarda o kadar pahalı degiller 2bilgisayar baglatılıları ucuz yani.. Marka bilgisayarcıya danış bilninen bir marka al birde telekomun sitesine bak orda onaylanmış modem markaları var onlardan da bakabilirsin[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 zoom x5 alsın wireless istiyosa zoom x6[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakotr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben inca aldım çok çekinerek benimkide routerli 2 pc için.. ama çok memnumum bi sorun çıkarmadı bana hala güzel yani tek kullanıma tavsiye ederim ama iki pc nasıl performans verir bilmem[signature][hline]Nerde Yaşarasan Yaşa Baba.. Sewgi Aşk Hepsi Yalan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben zoom kullanıyorum.. hic de kıllık yaratmadı.. sevişiyoruz.[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Aztech, e con bunların 4 portlularından alabilirsin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 inca Router fiyat/performans ı en yüksek router chip dergisinin olayına göre ben kullanıorum bayadır cok kalıteli X5 te kullandım ama kuzene verdim onu ben incaya devm kurulumu vs cok kolay israrla tavsiye ederim[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar