copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Az önce bu oyunu daha fazla oynamak istemediğimi farkettim. 1) kayda 2 tane lvl 50 armsmani (polearmsman ve s/s armsman ve lvl 34 inf) olan accountum daoc+si. (orjinal cd'leri ile birlikte) 2) cleric kasmak için aldığım boş doac+si şifreleri satılıktır. (kopya cdleri ile birlikte) ilgilenenler özelden mesaj atabilir. [Bu mesaj copperelf tarafından 30 July 2003 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj copperelf tarafından 30 July 2003 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 neden ne? cok merak ettim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 armsmanle oynamak istemiyorum diğer charları kasacak kadarda enerjim yok belki ilerde satılık inf bulursam girer oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St0k3r Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 copper ben , stoker abi icq ya bakmıosun ben almak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 oturup kasIn yaf yazIk be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben herhangi birine talibim ne kadar oldugunu söylersen.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: KARAMURAT, 02 August 2003 11:01 tarihinde demiş ki: ben herhangi birine talibim ne kadar oldugunu söylersen. said: copperelf, 30 July 2003 01:47 tarihinde demiş ki: ilgilenenler özelden mesaj atabilir. [hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 selamlar yoksa sen Cadet misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar