Bugvan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Evet benim lvl12 saracen infil'im var. Grup bulabiliyorum ama içinde Türklerin olduğu bir gruba ihtiyacım var. Genelikle 20-03 saatleri arasında oyundayım. 00-20 saatlerinde ise kesinlikle oyunda oluyorum. Nickim Aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 infi ile daha cok grup ararsin su oyuna stealterla baslamayin oyundan sogumak istemiyosaniz[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr5 - Kay Server Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Aslında sogumazsın yanı tmm ınf ile oynarken harbı cok zordur grp bulmak veya solo kasmak ama stealther olmayı sewdıkden sonra gerısı wızz... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 arkadasim oyuna stealther la baslamakla hata etmissin ama Gladric in dedigi gibi o kadarda zor degil eger infille oynamasini cok iyi biliyorsan rahatlikla grup bulursun[hline]Chelir Level48 Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar