Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 faq ı okudum çok etkilendim yazam dedim olmadı[signature] *!faq by karpuz* [hline]Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Yarın, ağlaman gerekirse başını dik tutki Ağlayışların seni ağlatan kişi kadar alçaltmasın Ta ki bu diyardan göçene kadar [Bu mesaj Flying_Mamut tarafından 11 Kasım 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Flying_Mamut tarafından 11 Kasım 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sanada slm hoşgeldin :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Alıntıla
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 merhaba[signature][hline]In flames we trust. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.