SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Tesdüf gibi oldu bi bi kaç başlık altta da tiestonun başlığını açmıştım ama o başlık çok eskiye dayanıyor.. neyse zaten tiesto falan derken trance müziğe hayranlık artıyordu. Senelerdir hiç sıkılmadan dinledğim bi parça var mixlemesi Paul oakenfolda ait Madonna parçası What it feels like for a girl parçası. Her dinleyişimde paul oakenfolda hayran kalıyorum. Çok müthiş kaliteli bi müzik . Dinlemenizi önemle tafsiye ederim.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben bu adamın yalnızca tek bir şarkısını dinledim... ready steady go diye bir şarkıydı... las vegas ın şarkısıydı ondan çekip dinlemiştim ama bayağı sevmiştim o şarkıyı...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ready steady go parçası colleteral filminin de soundtrack i .
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Zaten kendini kanıtlamış bir insan buna paralel olarakda yaptığı çalışmalarda kaliteli oluyor...
Öne çıkan mesajlar