Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bugün beşiktaşta cdcilerde dolaşırken dikkatimi çekti ve aldım. Şaşırdım çünkü bu oyun bu kadar erken çıkmıyordu sanırım?.. Neyse oyundan biraz bahsedeyim. Grafikler direk JK2 yani Quake3 motoru. Yeni oyun çıkaracaklarına expansion pack yapsalardı daha iyi olurdu. Konusu ise Luke Skywalker çeşitli gezegenlerden force-sensitive elemanları toplayıp jedi academyde eğitmeye hazırlanıyor siz de bu elemanlardan birisiniz. Oyunun başında kendinize istediğiniz kıyafeti, kafa biçimini, saber rengini vs. verebiliyorsunuz.. Daha 3. bölümde olduğum için daha fazla yorum yapamam açıkçası.. Daha ileride double-bladed saber kullanıma açık olacak sanırım. JK2 de var mıydı hatırlamıyorum ama bunda sabera yağmur damlası düşünce buharlaşıyor. "Force Sense" olayı da güzel olmuş.. Açıkçası bana biraz beta gibi geldi install falan bildiğimiz gibi değil bir .ace klasörünü extract ederek çalıştırıyoruz. Ama sesler demolar falan gerçek oyun gibi. Yine de beta olsa bile almaya değer direk adamı heyecanlandırıyor. :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bende dün aldım beşiktaştan..win.ace olması apayrı bir salaklık install etmiyosunuz direk klasöre açıyo.Ama oyun güzel :) Light saber la başlıyoruz[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griwazoid Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 beta olduğu kesin (tabi bu almamı engelleyemez!!) lightsaber'ın üstünde buharlaşan yağmur damlaları jk2'nin son bölümünde vardı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Jk2'de vardı o. Hatta ses de çıkarır. Az map yapmadık jk2'ye hhehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ocak 2004 değil miydi çıkışı Jedi Academy in? Betadır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 walla oyunu hala oynamaya devam ediyorum şu ana kadar 8 bölüm bitirdim heralde.. oldukça güzel[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hehe evet betaymış kaynak ise burası.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar