Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 tam bilmiyorum ama Ping komutların server'a gitme süresidir sanırım. Loss nedir pek bilmiyorum. şu ana kadar da pek umursamamıştım açıkçası.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 sana belli packagelar gelio bunlardan bazilari baglantini uyduruklugundan kayboluo onada loss dioruz loss ne kadar fazla ise oyundan o kadar kopuksundur mesela loss fazla ise adamlar bi kaybolur bi gozukur fln ping fazla ise oyundan uzaksindir yaptigin is servera gec gittinden hebele hubele olursun ne yaws bu fln yani ehehe ikiside fazlaysa kotudur :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 choke ne ozmn[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 loss senn serverdan alamadıgın veri kaybı miktarı choke ta senn servera gönderemedigin..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 choke die dişey yok aslında çok olması lazım onun şekil olsun die öyle yazmışlar çok fazla adam vurunca yazar altta[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar