Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ya hackshieldim çalışmıo nedense hep connat connect update server çıkıo malesya serverindede aynısı oluo japon serverinde hs yok die ona girebiliorum.nası sorunu halletcem[signature][hline]server:cypher
ırk:insan
lvl:46dan düşme 44
job:healer
amaç:bir gün czde iş yapmak:D
Mesaj tarihi:
upladııma bakmayın bana kefilim diyen adam görsün diye upluyom halla aynı hatayı verio[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
aib 10 dakkadır falan internette pcde kapalı lütfen bi cvp bekliorum[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
abi yok olamz bi tane daha kullanıcı var ama onu başka biri kullanıo:( başka çözüm bulunca ben up etmeme gerek kalmadan yaz pls[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
tamam türkçesini araştırcam bulurum işallah int explorerın özelliklerini arayıp bulurum sanırım bunu saol.msn varmı sende bu gini sorunlarda yardım edersin:D?[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
abi valla bendede zaten ayarlar böle:(napcam bi msn versende ordan konuşsak böle forum kirliliği yapıos)[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
abi bişey dicem bu denetim masasından falan filandan yapılıodu dimi kusura bakma uzun zamandır böle şeyler yapmıom bi başlıınca knighta:D[signature][hline]server:cypher
Mesaj tarihi:
dediğini tam anlamadımda bişey daha sölicem bunu en baştan indirsem düzelirmi dicemde aynısı malesya serverindede oluo sadece hs bulundurmayan japkoda olmuo japkodada kimse partyye almıo herkes savaşta sıkılıorum:D
Mesaj tarihi:
bişey daha sölicem başlatı açttımda bütün kngihtlarda option ksc viever bi de knightın işareti var açmak için ama american serverinde o işaret yok başlattaki yerinde.niye olabilir[signature][hline]server:cypher
  • Yeni Oluştur...