Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailem dağılırsa ne .... yerim yardım

Wazzz

Öne çıkan mesajlar

bence de oku hayatını kurtar... birçok çocun anne babası ayrı.ilk baslarda tamam çok koyuyo ama soradan alısıosun.tabiki alısana kadar biraz zaman geçio.:( senin adına çok üzüldüm:(:(:(bnm de en ii arkadasımın anne babası ayrılmıstı herseyi onunla birlikte yasadık.hıı bide bi psikoloa gidebilrsn çok işe yarıo.bnm arkadasımı resmen o pskolok toparladı.
allah yardım etsin:(
Sosyal ağlarda paylaş

Allah yardimcin olsun bende cogunun fikrine katiliyorum biraz disini sikip bir yeride kazanip okursan kolay kolay sirtin yere gelmez her ailede olur boyle vakalar..Kafanı öss yolunda bütür olaylarla bulandirma annen-baban senin için en iyisini düşünürler kendilerinden önce
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kafana çok takma bence yaşını bilmiyorum ama nasılsa bi gün annenden babandan ayrı yaşamayı öğrenceksin,bak ben mesela yurtta kalıyom 3-4 ayda bi yanlarına gidiyom...
Bence ayrılırlarsa annenin yanında kal,2 erkeğin 1 evde kalması zor olur(başka bi kadın varsa oarasını bilemem:D)[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

takma kafana birsey olmaz benim ailemde ayri belki bi sure uzulursun sonra geciyo tabi yas ve olgunluk cok onemli bu konularda. Annenin yaninda kal bence cunku anneler daha derli toplu oluyo hem ne babadan uzak kalirsan sana okadar cok para veriyolar:D

Not: Psikolok fln bos is bazi konularda yariyodur ama bu konularda bi ise yaramaz. boyle konular olgunluk gerektirir oyuzden bosuna para harcamis olursun
Sosyal ağlarda paylaş

atlatırsın merak etme.. ilk başları zor ve eksikliklerle dolu ama zaman bu alıştırıyor zorlaya zorlaya
kendimden biliyorum:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...