raider Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 biraz garip bir konu ve böyle bişeyler olup olmadıgını pek bilmiyorum ama, Şimdi yurtdaki odama masaüstü almayı düşünüyorum ama Çalınması veya buna benzer şeylere karşı önlem olarak ne önerirsiniz.İlk başta kiliti olan bir kasa düşünüyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bencede kilitli bir kasa al, çalınmaya karşı nasıl bir yöntemler kullanılır pek bir bilgim yok.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 koruma maliyetini de eklersek bir laptop al yanından ayırma derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 en mantıklısı laptop bi yurt için.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar