Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @ezcimix tamam'en katılıyorum.. yavru al..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ne hayvanmış be :) zaten GONZALEZ di sanırım ilk aldıgımda yavru almıştım anlatmıştım bakamadım diye..şimdi tekrar öyle ufak almak istiyorum ama yorumlarınıza bakılırsa düşünmem gerekicek biraz ;) ama çok seviyorum hamsterları..katlanırım herseyine..saglık acısından bana sorun yaratırmı onu bilmiorum..aynı odada kafesinde dursa..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bakımı konusunda pek zor birşey degildir kendileri. Ayrıca cok cok sevimlidirler. (bkz: yiyesi geliyor insanın) Herşeyi yiyebilirler (marul,havuç,salata,antep fıstığı). Bakmakta sorun olmaz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 10 Kasım 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 dunyann en tatli hamsteri...benm vardi..gece ayni odada uyyamzsn ama..cunku geceleri aktif oluyorlar,cok ses yapar donerken..saglk problemi yaratmaaz.herseyi yer,sekerli seyler sakncali sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elizabethgray Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 biliyorum hemsterlar çok şirin hayvanlardır ama bir zorluğu var kafesini filan değiştirmeye kalktığında bi kaba filan koyucaksan elinden filan kaçmak istiyorlar sen de bırakmak istemeyince bu sefer elini ısırıyolar ya o da zor o zorluğu da olmasa alıcam da işte o var! bence al yok yok alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: elizabethgray, 10 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: biliyorum hemsterlar çok şirin hayvanlardır ama bir zorluğu var kafesini filan değiştirmeye kalktığında bi kaba filan koyucaksan elinden filan kaçmak istiyorlar sen de bırakmak istemeyince bu sefer elini ısırıyolar ya o da zor o zorluğu da olmasa alıcam da işte o var! bence al yok yok alma Karar ver :) Ama almayı düşünüyorum ;) Gece aynı odada kafesinde kalmasının vereceği tek rahatsızlık Sadece gece aktif olup yüksek ses cıkarmasımı?[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar