GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Merhaßa Arkada$Lar... ßi kIz Arkada$ImIn Ödevi..ßütün gün KütüphaneLeri gezdik Ama ßuLamadIk...AnLayanInIz Varsa yardImcI oLaßilirmi?ßölümüm harici oLdugu için ßen anLamIorum... (PolimerCarbonat-Acılımı ßuydu sanırım) PC Mekanik _ Çekme _ Uzama _ Darbe _ Sertlik KullanIm yerLeri.. ÜretiLen Ürün Ve nasıl yapıldığı.. Nası Elde Edildiği.. Isısal -> Isı iletkenliği,Isıya karşı dayanımı... Fiziksel _ Yoğunluğu _ Kuvvetli asitlere dayanımı _ Kuvvetli bazlara Dayanımı Üretim Tekniği Sıcaklığı Biçimlendirme Türü Kalıp Çekme % Kaynak Göstereßilecek yardım edecek arkada$lar lütfen forum altında yardımcı olun.. Teşekkürler...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen..
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Wikipedi'ye baktın mı?[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Davion, 08 Kasım 2005 23:28 tarihinde demiş ki: Wikipedi'ye baktın mı? wikipedi.com ? acarmsN ßiraz?[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen..
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 http://www.kimyaokulu.com belki vardır burda..
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 herkez değil herkes.. kimyaokulu.com dan sonra tdk.gov.tr ye de uğra.. ufkun genişler :) [Bu mesaj dufrasne tarafından 08 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 www.wikipedia.org[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: dufrasne, 08 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: herkez değil herkes.. kimyaokulu.com dan sonra tdk.gov.tr ye de uğra.. ufkun genişler :) [Bu mesaj dufrasne tarafından 08 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] iyi mutLu oLdunmu ufku geni$ inSan!Sizin gißiLer yüzünden Ba$Lık acmak ßiLe Sorun oLdu..ßo$ ßele$ kOnu$mak iÇin Girmeyin $uraya..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen..
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 düzgün harfleri kullan önce.$$ pls.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 herkeS istediği harfi kullanır bisürü eleştirmen türedi burda size ne istemiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter yok tdk ya git ufkun genişler falan geç bunları[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Malruthion, 08 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki: herkeS istediği harfi kullanır bisürü eleştirmen türedi burda size ne istemiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter yok tdk ya git ufkun genişler falan geç bunları Saol anLayı$ın için... ßunlardan ßi tane yOk maLesef..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hiç bi insan türünden bitane yok çeşit çeşit insan var burda ama herkes birbirine saygı duymayı bilmeli bence kime nası laf soksam diye bakarsak tartışma forumundan başka bişey olmaz burası[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sen ne çok biliyorsun öyle yahu. ben sırf burda millete ayar vermek için varım, bir yerden de türemedim benim etrafıma yaptılar burayı var mı. "ßo$ ßele$ kOnu$mak..." derse birisi b@b k3nk derim ben de adama.birileri sırf eleştirmek için baksa da,bazıları da eleştirileri eleştirmek gibi boşötesi bir iş yapıyor nedense. ayrıca alınacak yer arayanın hakkı ayardır. pardon evet herkez diil deseymiş ben de sazanlamayacakmışım bak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 www.muhendisim.net burda çok ödev var burayada bak ben burdan çok mühendislik datası buluyorum. www.gencbilim.com gençbilim parasızdı şu an durum nedir bilmiyorum bi bak bundada oluyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Sly-One, 09 Kasım 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen ne çok biliyorsun öyle yahu. ben sırf burda millete ayar vermek için varım, bir yerden de türemedim benim etrafıma yaptılar burayı var mı. "ßo$ ßele$ kOnu$mak..." derse birisi b@b k3nk derim ben de adama.birileri sırf eleştirmek için baksa da,bazıları da eleştirileri eleştirmek gibi boşötesi bir iş yapıyor nedense. ayrıca alınacak yer arayanın hakkı ayardır. pardon evet herkez diil deseymiş ben de sazanlamayacakmışım bak. saçma..eleştrileri eleştirmek değil benim yaptığım sadece herkes birbirine saygı duysun sen kimsin ki? area mastermısın gelip burda adamın yazısına laf ediyorsun ben de senin nickini beğenmedim mesela gelip nickin kötü git değiştir diyomuyum? neyse boşver bu konu uzar gider[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 böyle mi düşünüyorsun herkes saygı duysun birbirine diye hehe. senin nickin güzel yakışmış. n00lur beğen benim nickimi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 MESELA dedim beğenmedim demedim düzgün oku[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 beğeniyorsun yani. canım canım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 konuyu değiştirmekte baya iyisin tebrik ederim uğraşamıcam senle akşam akşam sen git bikaç kişiye daha laf sok[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bir uyarıyı dikkate almadı ve cevap vermeye kalktı hatalı olduğu halde (bkz: herkez). ben de türkçede olan harfleri kullanmasını önerdim millete laf yetiştirmeden önce. bu yüzden bi kaç tip var burada millete laf sokuyorlar yok tdk bilmemne oldum.benim de türkçeyi korumama kimse karışamaz o zaman. ne lan bu eleştirme bilmem ne.biliyorum sevmediler sizi hiç ondan böyle. ps. kolay gelsin ödevde. verilen siteler dışında google da da aratarak yeterli kaynağa ulaşılabilir heralde.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 09 Kasım 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kim kmi sevmedi nediyorsun? git yat sen[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 $ÜtüMü 1Cm3d3n olm4z.ßaßam $$ der sora.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ok[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sly-One haklı, bazı forum kuralları vardır, bazı şeyleri istemeden evvel, isteyeceğiniz yerin kriterlerini yerine getirmeniz gerekir. Eğitim bölümüne leet language ile birşeyler yazarsanız, ona göre karşılık alırsınız. Ne ekersen onu biçersin mantığı. Daha fazla detaya girmeye gerek yok, taraflar anlaşamıyor. Bu tartışmanın vardığı da bir nokta yok.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Malruthion, 08 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki: herkeS istediği harfi kullanır bisürü eleştirmen türedi burda size ne istemiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter yok tdk ya git ufkun genişler falan geç bunları herkes istedigi harfleri kullanamadan once bi zahmet forum faq ini okusun olur mu Forumda en çok tekrarlanan yanlışlar nelerdir? Doğrusu nedir? 1) Arama yapmadan konu açmak. 2) Bir üstteki mesajdan alıntı yapmak. 3) BÜYÜK HARFLERLE konu açmak. 4) Konuyu yanlış bölüme açmak. 5) İmla ve dilbilgisi kurallarını hiçe saymak. Dilbisi Kuralları by Athea 6) Ciddi konuları sulandırmak. 7) L33t L@nGu@G3 kullanmak. (HaXXoR SuXXOr vesaire...) Lütfen bu hataları tekrarlamayalım. Hala okumamis olanlar varsa buyrun buradan[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 acilan onlarca konudan bi buna laf ediliyosa, veya hep sizin girdiklerinize laf ediliyosa o zaman ortada bi sorun vardir... diklenmeden once insanlara, bi bakinin cevrenize lutfen... benim su ana kadar actigim hicbi konuda gelip bana laf sokmadilar; ya laf atilcak gedik birakmadim ya da gerek yoktu. eh madem ornekleri varsa... saygi sevgi derken kendimiz de nasiplenelim lutfen...[signature][hline]Tulahr
Öne çıkan mesajlar