devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yeni acoun nasıl alabiliriim?*Bide site niye acılmıyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 suan alamazsin stede sorun var bazi islemler acik ama acc alinmiyor saten oyun ilerde kapanabilir turkleri engelleyemiyorlar aldi basini gitti bug lar ...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 site de açıl mıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 dogrudur beklicen bir sure[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne kadar acaba bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben bilmiyorum ama yakinda duzelir adam lar sanirim bilerek durdurdular calisma yapiyorlar bug sebebiyle baslari buyuk dertde damarlarina bastik sanirim buyuk bir bug bulduk duzelme orani %1 cok zor oyun havasi degisti ama yakinda acarlar bide hergun bak arada aciyorlar[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 damarlarına ne ile bastık skill bug ile mi dupe ile mi?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne ikisi saymaya calismim zamanin yetmez en asagi yazacagim zamani kasmaya calissam level 68 olurum cok sey var siz 2 sinimi biliyorsunuz :D[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 nasıl yani?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 site açık eğer sitedeki announcement ları okursanız anlarsınız acc alımı K A P A L I D I R die yazmış adamlar topic açmak yerine official siteye bak ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 70k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar