Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 öğrenmeye çalışıyoz işte be:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Benim bildiğim Chem 2 haftaya kalmaz öğrenip ekran kartını kendi imal eder valla...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 N7800GTX 500dolar civarı gibi bişiy gördüm az önce?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hehe doğru görmüşsün çünkü o kadar... lyciren ne kadarlık bir şey düşündüğünü sormayıp direk en babasını söylemiş :D...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 11 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 e para varsa optimumluk falan yalan olur gider en paalısını alırsın en babası olur genelde. Optimum istiyorum ucuz istemiyorum:) paalıda istemiyom. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1182 birisi bunu önerdi bugün çok memnunmuş wow u tam grafik oynuyormuş[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ati, ekran kartının yongasını üreten firma. Asus da bu yongayı kartında kullanıp pazarlayan firma. Driver yüklemeye gelince, kartınının marka ve modeline göre googleda ufak bi arama yaparsın.(biliyorsan direk nereye gideceğini asus'un sitesine girersin, ordan kartının modelini falan seçerek gerekli olan sürücüyü bulursun.) Gerekli sürücüyü bulduktan sonra bilgisayarına çekersin, iki tık yapıp yüklersin. Windows xp genelde sürücü update ederken falan kendi hallediyo eski sürücüyü kaldırma olayını falan. sen sadece çek internetten ve iki tık yap, next next diyerek yüklersin daha önce dedikleri gibi.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Chemical, 11 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki: e para varsa optimumluk falan yalan olur gider en paalısını alırsın en babası olur genelde. Optimum istiyorum ucuz istemiyorum:) paalıda istemiyom. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1182 birisi bunu önerdi bugün çok memnunmuş wow u tam grafik oynuyormuş yine ati mi düşünüyorsun ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 11 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 valla farklarını bilmediğim için ati ile bilmem ne, bişi düşünmüyorum:) Doom3 motorunu düzgün göstersin. oyunlarla uyumlu olsun. yani güzel bir kart olsun:) bilmiyorum önerin bişiyler eheh[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 davionun next next next yap dediği şeyi şimdi buldum galiba ben ya. neyse deniyelim driveri. Mathiasın verdiği linkteki işte neyse anlatmak uzun[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ati x850 işini görecektir. ama bu ekrankartını deiştirirken anakart uyumsuzluğu b.k püsür katılabilir dikkat et.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar