Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Driver yüklemeyi bilmiyom!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

hehe doğru görmüşsün çünkü o kadar... lyciren ne kadarlık bir şey düşündüğünü sormayıp direk en babasını söylemiş :D...[signature][hline]Makhaon
Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]

[Bu mesaj kfg tarafından 11 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e para varsa optimumluk falan yalan olur gider en paalısını alırsın en babası olur genelde.
Optimum istiyorum
ucuz istemiyorum:)
paalıda istemiyom.
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1182
birisi bunu önerdi bugün
çok memnunmuş
wow u tam grafik oynuyormuş[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Ati, ekran kartının yongasını üreten firma. Asus da bu yongayı kartında kullanıp pazarlayan firma.
Driver yüklemeye gelince, kartınının marka ve modeline göre googleda ufak bi arama yaparsın.(biliyorsan direk nereye gideceğini asus'un sitesine girersin, ordan kartının modelini falan seçerek gerekli olan sürücüyü bulursun.)
Gerekli sürücüyü bulduktan sonra bilgisayarına çekersin, iki tık yapıp yüklersin. Windows xp genelde sürücü update ederken falan kendi hallediyo eski sürücüyü kaldırma olayını falan. sen sadece çek internetten ve iki tık yap, next next diyerek yüklersin daha önce dedikleri gibi.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 11 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
e para varsa optimumluk falan yalan olur gider en paalısını alırsın en babası olur genelde.
Optimum istiyorum
ucuz istemiyorum:)
paalıda istemiyom.
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1182
birisi bunu önerdi bugün
çok memnunmuş
wow u tam grafik oynuyormuş

yine ati mi düşünüyorsun ?[signature][hline]Makhaon
Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]

[Bu mesaj kfg tarafından 11 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...