Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sürekli diyorlar driver yükle. bilmiyorum nası yüklicez nedir bu softwaresi diilmi? Asus Radeon 9200se var Yükle diyenler http://www.ati.com/online/cccwelcome/drivers.html Link veriyor. Devamında ne yapıcam hiçbir fikrim yok. Quake 4 yükledim biraz kötü çalışıyor. Driverleri Update etsem işe yararmı.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yeni driver yüklemen her zaman işe yarar. Bu dosyayı çekip çalıştır kendi kendine zaten kurulur driver.[signature][hline]Female Body Inspector [Bu mesaj Davion tarafından 11 Kasım 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Peki nasıl yüklicemm saçma saçma şeyler var sitede: ATI Catalyst yükledim. Devamında ne yapıcam bilmiyorum çalıştırdım programı. ee.?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Eğer benim verdiğim linkten yükledi isen çalıştır programı oyun yüklerken gibi next next de paso kendi kendine yüklenir driver.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 İşletim sistemine göre bir adım at. Örnegin: İşletim sistemi Xp ise Windows XP Drivers and Software > ardından Kart Radeon modeli ise RADEON > diip seceneklere göre devam etmen.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Evet sonrasını kimse bilmiyor sanırım. Geldiğim yer orası. Devamı yok. 4 tane program çıkıyor. napcam?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yukarda verdik ya linki accept deyip yükle sonrada dediğim gibi next next diye diye yükle driver'ı. Oha yani chem bunu beceremezsen bişi demiom. 7 yaşındaki yeğenim kendi makinasına format atıo.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Catalyst 5.10 Windows XP - Driver Download > Demiş onu yükle dicem ama onuda yüklemişsin Program ss falan koyabilirmisin oradan görelim birazda ? @Davion lol [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 11 Kasım 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Abi site açılmıyo deli edicek o katarak gibi şeysi yükledim:p Ayrıca bana format atmayı driver yüklemeyi öğretecek kimsem olmadı. Bitane vardı oda format atma gibi şeyleri göstermiyordu format atmıyayım diye. Şimdi ise mal gibi kaldım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 O link orada yoktu editleyip koymuşsun:) O program var bende ne yapcamı bilmiyorumki programla. Programı yükleyince puuf diye yükleniyormu driver?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Kasım 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Kasım 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Chem önce gidiosun bi pencerenin kenarına. Sonra pencerenin kolunu sola yada sağa doğru çevirip pencereyi acıosun. Sonra sağ ayağını kaldırıp mermerin üstüne koyuyon. Sonra ellerinle pencerenin köşelerinden tutup mermerin üstüne cıkıosun. Önce bi aşağı bakıosun sonra bide havaya bakıosun. Sonra camın altına insanlar toplanıo. Sana diolar atma deymez bir kız için falan diolar. Sende hayırrrrrrrr ben bi driver bile yüklemeyi beceremeyen bir insanımmmmmmm yaşamak istemiyorummmmmmm die bağrıosun ve kendini boşluğa doğru yavaşca bırakıosun. Hayatın bi anda film şeridi gibi gözünün önünden gecicek ve bi daha driver yükleyememek gibi bi sorunun olmıcak. En kolay bu şekilde kurtulabilirsin bu sorundan.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Aynen chem yüklerken böle PUFF die bi ses cıkıo o sesi duydumu tamamdır olay. Sen next next de sadece programı açınca.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 AHahah Chemin bittiği an bu andır =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bilmediğim bir konu çıksında chemicalle dalga geçeyim diye nasılda bekleşiyormuşsunuz ha:). Ulan hiç işim düşmedi diyorum. Bilgisayarda sorun olunca bilen birine yollardım tamir ederdi küçükken. Kendi başıma hiç böle işlere kalkışmadık. Şimdi o uzman kişi karşı tarafta babamın işyerinde çalışan bi bilgisayarcı. Babam güney korede. E Sorun var. İlk defa kendi başıma çözmeye çalışıcam böyle driverlerle ilgili bir sorunu. Sizin neblim dekupajlarla ilgili bir sorununuz olsa "öeöhö 9 yaşında bilmem neyim biliyo o parçayı sökersen bozulucağını." diye cevap vermezdim çünkü benim bilip çevremdekilerin bilmediği çok şey ile karşılaştım ve bu dalga geçici cevap vermek kadar karşındakini rahatsız eden birşey yoktur.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Chem zaten bi driver için adama bilgisayar kasanı yollatıp driverı yükletirsen, herifin arkandan ne diyecegini tahmin edebiliyorsundur umarım dimi =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Alınma baba bu kadar biraz takıldık işte sana ne olcak bıktım valla forumda ağzımızı açsak adam hemen laf sokma modu on oluo. Sen anlarsın şakadan hesabı biraz sabah sabah gülelim die sana takıldık. Hiç olmaz mı abi gerçek hayatta insanlar böle ufaktan birbirine takılır ya işte o hesap alınma yani ayıpsın herhalde sorunun oldugunda sorucan bizde sana sorucaz ama kırdıysak özür dileriz.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yok demez çünkü bilgisayar ayarlarını küçükken bozmuyayım diye sorsam bile söylemediler bu tarz konuları. Birde hiç bilmediğim bir konu. Bende Asus Radeon var Program ati gibi gidiyor. Ya kesinlikle bilmiyorum bunları hiiiç işim düşmemişti oof.:). Programı açınca böyle bişi çıkıyor. Bide sağ altta ati yazan bi icon var Hala Ati ne Asus ne marka diilmi bunlar diye düşünüyorum. Kafam basmıyo hastayım[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dur ben dosyayı çekiyorum şimdi sana resimli tutorial hazırlıcam. 35MB evlat acısı valla ful albüm çekerdim ama neyse senin işin görülsün. Ama bende nvidia kart var bi bozulursa makina valla bittiğin an bu andır olur :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ya o diil, diğerleri gaza geliyor sora onlarda laf sokma mode on a geçiyo. hem 3 defa laf atmışın sen bak:) Ya o değilde eheh asus ve ati olayi ne. Şimdi kartı sölüyorum asus bilmem ne diye. Adamlar atili programı indirtti bana bun programıda arkadaş tavsiyesi falan. Hata yokmu buı işte ya? Yanlış programımı indirdim ben?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Kasım 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Chemical bir kere işin özünde yanlışın var. Radeon 9200se quake 4 'ü her şekilde kötü çalıştıracaktır, ama ben zaten alışkınım diyorsan o ayrı. Bunu aslında rahatlıkla çözmen gerekirdi ama ben şöyle belirteyim ; Ekran kartının son driver'ı Xp kullandığını var sayıyoruz tabi. Bunu indir kur, restart at vve en güncel sürüme sahip ol ama bence acilen ekran kartı değiştirmen gerekli. Yani gücenme ama 9250 bile çok çok kötü bir kart, seninki hem 9200 hem se :) . Oyunlarda kolay gelsin valla.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Marka asus ama kart ATİ kartı oldugu için driver'ın ismide o dur ben sana captivete ile videolu tutorial hazırlıcam bekle az sabret.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kartı değiştirmeye karar verdim ben:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ekran kartı die ethernet kartı alma sakın ha.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Davion, 11 Kasım 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Ekran kartı die ethernet kartı alma sakın ha. koptuğum an bu andır...............(bari wireless kart alsın da kablo derdi olmaz) alcaksan N7800GTX al tabi ati yi beklicem diyosan ayrı bi şey sen bilirsin, bide izin vermediler öğretmediler diye yakınmak la sadece kendini avutursun, tamam abi yapmam abi de dicen tabi ama gizliden öğrenmeye çalışcan ki hiç değilse ismlerde zorlanmayasın:) , yada en azın dan chip gibi donanım dergisi falan oku.öğrenmek için asla geç değildir ;)[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Omega Drivers ları yüklemeni tafsiye ederim googleden omega driver diye arat bulursun süper .[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar