ruby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 en iyi arkadasim,kardesim saydigim kisi bugun beni cok uzdu ve su an ona cokkk kizginim:S sevgilim yilbasinda turkiye'ye gelicegi icin onu kiskaniyo:S yok neymis yilbasini ailece kutlamak istiyomus ( bu arada kardesler bunlar) ama aslinda butun gun salak bilgisayarinin basinda oyun oynar,yilbasinda da öyle.neden bu kadar kiskandi bilmiyorum. sonra da kavga ettik ve dedi ki ((ben ucaktan cok korkarim bu arada)) ucagi duserse gorursun. ben daha cok korkmaya basladim ve acaip kizdim,sonra da kavga ettik,daha evvel hiç kavga etmemistik.cok kirildim ona:S siz olsaniz napardiniz?:( ama hakli deil miyim?? onlar birbirlerini her gun goruyolar ama ben ayda 1! hem o 19 yasinda,sürekli birlikte olamazlar artik cocuk deiller ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kafam çok karıştı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Fivesome yapın bence...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya iste cok sevdigim biri beni kiskaniyo ve zaten dusmesinden cok korktugum ucaklar hakkinda endiselendiriyo,ucagin icinde de sevgilim olucaini dusunursek:S oyle iste,karisicak bise yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Anlamadım arkadaş kardeş flm karıştı.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şimdi sevgilin en iyi arkadaşının kardeşi,ve en iyi arkadaşın dioki biz yıl başını o gün berber kutlucaz siz o gun gorusmeyin onun gibi bişimi.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kızların ve erkeklerin hepsine kg. nedir bu kıskanma olayı abicim ya.. bak zaten bugün kötüydü açmak istemiyorum agzımı.. ne diye kıskanırsın ya alla allaa...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 boş işler lan biz nelerle ugrasioz ..... siz neleri dert ediosunuz peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sırayla seviş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 insan kardeşim gibi yazmış siz neler soyluyosunuz ayıp ya valla komiklik şebeklik yapcam diyebokunu çıkarmayın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: jacabo, 11 Kasım 2005 00:43 tarihinde demiş ki: insan kardeşim gibi yazmış siz neler soyluyosunuz ayıp ya valla komiklik şebeklik yapcam diyebokunu çıkarmayın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Lakers, 11 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: Şimdi sevgilin en iyi arkadaşının kardeşi,ve en iyi arkadaşın dioki biz yıl başını o gün berber kutlucaz siz o gun gorusmeyin onun gibi bişimi. sevgilimin kardesi benim en iyi arkadaslarimdan biri(ydi) artik oyle olamaz heralde. ve o sevgilimin buraya gelmesini istemiyor yilbasinda.. ve bos is oldugunu dusunen de yorum yazmak zorunda deil.belki bana göre önemli bisey? Allahm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: jacabo, 11 Kasım 2005 00:43 tarihinde demiş ki: insan kardeşim gibi yazmış siz neler soyluyosunuz ayıp ya valla komiklik şebeklik yapcam diyebokunu çıkarmayın Bu konu üstüne atılmış espri mahiyetinde bi mesajdı benimkisi, bilmeden atlama...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bilmeden atlamak değil o konuya bak benimde mesajım var ayrıyetten burda kardeşim diye bişey gecıyor ordaki konu ıle bu konunun ıccerıgı ayrı bu arada atlama filan gibi kelmeler kullanma[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 evet bu kıskançlık. evet kızlar böyledir. ama sen sevgiline kardeşinden daha çekici geliyor olmalısın (değil mi ama?) sevgilini ayart =D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Adiemus, 11 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Sırayla seviş bence. müheheheheeh *fixxer kopar*[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hea bu arada eger kızın abısıyle yada ablasımıdır nedır en ıyı arkadasınla aran bozulursa kızlada bozulabılır ılıskıne dıkkat et (lan kendimi güzin abla gibi hissettim)[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ezgi yaa takma kızm bosver dicem ama olmaz bnde biliom ama kım kı bu?!?!? dilaramı? bide bi kız daha var oda olabilr hani senn eski okldan arkadasın.bildim kadarıyla dilaranın kardesi yok ama...üzme be canını:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: jacabo, 11 Kasım 2005 10:16 tarihinde demiş ki: bu arada atlama filan gibi kelmeler kullanma Benden daha uzun süredir üyesin Jacabo, bilmen gerekir ki, agresif bi mesaj atarsan (bkz: şebeklik yapcam diye bokunu çıkarmayın) agresif bir cevap alırsın.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ezgi sen gitmiyomuydun ya hollandaya? bak sen o yamuk iron maidenci icin benle kavga ediodun bak verdi ayari gordun mu :D yaa yaa[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben doğruyu söylemisim şebeklik yapana şebeklik yapıyor denir ama ben atlama diye bişey görmüyorum anladın mı ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: dynasty, 11 Kasım 2005 14:25 tarihinde demiş ki: ezgi yaa takma kızm bosver dicem ama olmaz bnde biliom ama kım kı bu?!?!? dilaramı? bide bi kız daha var oda olabilr hani senn eski okldan arkadasın.bildim kadarıyla dilaranın kardesi yok ama...üzme be canını:(:( hayır bee onlar deil, maurice yaptı bunu sinir oldum dun :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: fixxer, 11 Kasım 2005 11:47 tarihinde demiş ki: hea bu arada eger kızın abısıyle yada ablasımıdır nedır en ıyı arkadasınla aran bozulursa kızlada bozulabılır ılıskıne dıkkat et (lan kendimi güzin abla gibi hissettim) bn kızım ztn . :P yok onla bozulmaz merak etme ;) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kiskancligin bolesi kotu bisey... ama kiskanclik kotu bisey deil..;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" baþka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Giovanni, 11 Kasım 2005 00:35 tarihinde demiş ki: boş işler lan biz nelerle ugrasioz ..... siz neleri dert ediosunuz peh boş şeylere cevap da yazmazsan daha mutlu oluruz[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar