Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kiskanclikkk :S

ruby

Öne çıkan mesajlar

en iyi arkadasim,kardesim saydigim kisi bugun beni cok uzdu ve su an ona cokkk kizginim:S
sevgilim yilbasinda turkiye'ye gelicegi icin onu kiskaniyo:S yok neymis yilbasini ailece kutlamak istiyomus ( bu arada kardesler bunlar) ama aslinda butun gun salak bilgisayarinin basinda oyun oynar,yilbasinda da öyle.neden bu kadar kiskandi bilmiyorum. sonra da kavga ettik ve dedi ki ((ben ucaktan cok korkarim bu arada)) ucagi duserse gorursun. ben daha cok korkmaya basladim ve acaip kizdim,sonra da kavga ettik,daha evvel hiç kavga etmemistik.cok kirildim ona:S siz olsaniz napardiniz?:( ama hakli deil miyim?? onlar birbirlerini her gun goruyolar ama ben ayda 1! hem o 19 yasinda,sürekli birlikte olamazlar artik cocuk deiller ki!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sevgilin en iyi arkadaşının kardeşi,ve en iyi arkadaşın dioki biz yıl başını o gün berber kutlucaz siz o gun gorusmeyin onun gibi bişimi.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lakers, 11 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
Şimdi sevgilin en iyi arkadaşının kardeşi,ve en iyi arkadaşın dioki biz yıl başını o gün berber kutlucaz siz o gun gorusmeyin onun gibi bişimi.

sevgilimin kardesi benim en iyi arkadaslarimdan biri(ydi) artik oyle olamaz heralde. ve o sevgilimin buraya gelmesini istemiyor yilbasinda..

ve bos is oldugunu dusunen de yorum yazmak zorunda deil.belki bana göre önemli bisey? Allahm yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 11 Kasım 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
insan kardeşim gibi yazmış siz neler soyluyosunuz ayıp ya valla komiklik şebeklik yapcam diyebokunu çıkarmayın

Bu konu üstüne atılmış espri mahiyetinde bi mesajdı benimkisi, bilmeden atlama...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

hea bu arada eger kızın abısıyle yada ablasımıdır nedır en ıyı arkadasınla aran bozulursa kızlada bozulabılır ılıskıne dıkkat et

(lan kendimi güzin abla gibi hissettim)[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 11 Kasım 2005 10:16 tarihinde demiş ki:
bu arada atlama filan gibi kelmeler kullanma

Benden daha uzun süredir üyesin Jacabo, bilmen gerekir ki, agresif bi mesaj atarsan (bkz: şebeklik yapcam diye bokunu çıkarmayın) agresif bir cevap alırsın.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 11 Kasım 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
ezgi yaa takma kızm bosver dicem ama olmaz bnde biliom ama kım kı bu?!?!? dilaramı? bide bi kız daha var oda olabilr hani senn eski okldan arkadasın.bildim kadarıyla dilaranın kardesi yok ama...üzme be canını:(:(

hayır bee onlar deil, maurice yaptı bunu sinir oldum dun :O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fixxer, 11 Kasım 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
hea bu arada eger kızın abısıyle yada ablasımıdır nedır en ıyı arkadasınla aran bozulursa kızlada bozulabılır ılıskıne dıkkat et

(lan kendimi güzin abla gibi hissettim)

bn kızım ztn . :P yok onla bozulmaz merak etme ;) :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 11 Kasım 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
boş işler lan biz nelerle ugrasioz ..... siz neleri dert ediosunuz peh

boş şeylere cevap da yazmazsan daha mutlu oluruz[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...