Death Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yaf arkadaşlar oyuna girerken adama tıklıyorum herzaman dc veriyo tıklar tıklamaz ... hiç oyuna giremiyorum 2 haftadır hep böyle .. Bunu nasıl çözerim veya bu nedir bilen varmı ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bilimyorum walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 banlanmışssın sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ver. 1.305 mi ? Ayrica cesitli SEbebi olabilir pc oyunu kaldircak kapasitede olmayabilir oyun bozulmus olabilir .. ws[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Death, 11 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Yaf arkadaşlar oyuna girerken adama tıklıyorum herzaman dc veriyo tıklar tıklamaz ... hiç oyuna giremiyorum 2 haftadır hep böyle .. Bunu nasıl çözerim veya bu nedir bilen varmı ? :( Blocked by KOLAdmin !! GMlerde yardımcı olamaz (ozel bi durumun var sanırım)sadece KOLAdmin cozebilir sorununu[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 party pls :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben ona benzer bi dc durumuna mesela c1 czde iken oyundan çıkıp c2 ye girmek istediğimde dc oluyorum belki seninki bunu adet haline getirmiştir:D:D:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 He Ben Yanlis Anlamisim Adama tikliyo Derken :D Evet Banlanmisin Sen Adam oyuna girecegi Zaman Dc oluyo ise Tam olarak bilmiyorum ama Galiba Sureli Ban 1 gün veya 1 hafta gibi Kisa sreli[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 item pls :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 banada bi buff derdim ama oyunu bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar