Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rammstein - Rosenrot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rammstein'ın Rosenrot albümünü mutlaka dinleyin. İçinde Türkçe-Almanca-İngilizce-İspanyolca şarkılar var..

Türkçe şarkının adı ; Zerstören...
Parçanın adı ilk önce ANKARA olarak düşünülmüş, ama daha sonra vazgeçilmiş. Şarkının başında çok güzel bir uzun hava giriyor bir hanım kızımız... Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıntılı bilgi ; www.rammsteintr.com
Mesaj tarihi:
albümü dinledim,çok güzel olmuş yine,ama bi Sehnsucht yada Mutter olamamış benim gözümde..Benzin,Rosenrot,Mann Gegen Mann,Zerstören dışındaki şarkılar silik geldi bana ama tabii ki onlarda güzel ..Ayrıca Zerstören türkçe değil,sadece başında "Nazlı yarim sen ağlama katlanamam" tipinden birşey diyor,ama sağlam parça sonuçta..Birde söylemeden edemicem,en gaz parçalardan birinin ismini Mann Gegen Mann yapmışlar ya,yapılmaz bu be : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Mesaj tarihi:
çok severim ama öle bi album olduğunu burda örendim ii valla :) dinleyelim bakalım güzelmi gerçekten[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Mesaj tarihi:
Stirb Nicht Vor Mir'i baya beğendim. Hoş bir parça olmuş.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Açıkcası fazla dinlemem ancak yaptıkları müzik gercekten kaliteli.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

• Yeni Oluştur...