SHeRLocK_HoLMeS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Rammstein'ın Rosenrot albümünü mutlaka dinleyin. İçinde Türkçe-Almanca-İngilizce-İspanyolca şarkılar var.. Türkçe şarkının adı ; Zerstören... Parçanın adı ilk önce ANKARA olarak düşünülmüş, ama daha sonra vazgeçilmiş. Şarkının başında çok güzel bir uzun hava giriyor bir hanım kızımız... Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıntılı bilgi ; www.rammsteintr.com
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 onlara olan sempatim gun gectikce artıyo
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 albümü dinledim,çok güzel olmuş yine,ama bi Sehnsucht yada Mutter olamamış benim gözümde..Benzin,Rosenrot,Mann Gegen Mann,Zerstören dışındaki şarkılar silik geldi bana ama tabii ki onlarda güzel ..Ayrıca Zerstören türkçe değil,sadece başında "Nazlı yarim sen ağlama katlanamam" tipinden birşey diyor,ama sağlam parça sonuçta..Birde söylemeden edemicem,en gaz parçalardan birinin ismini Mann Gegen Mann yapmışlar ya,yapılmaz bu be : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bence super olmus[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya bi arkadaş da türkçe demişti ama başı türkçe evet keşke tamamı türkçe olsaymış gerçi alman adam nası söylesin[signature][hline]Enemy Of God
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Rosenrot albümünü çok merak ediyordum şimdi dahdada merak ettim .
LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hemen alicam ozellikle turkce parcayi merak ettim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 alalım bakalım. arabada dinleriz. sehnsucht versteckt sich wie ein insekt.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çok severim ama öle bi album olduğunu burda örendim ii valla :) dinleyelim bakalım güzelmi gerçekten[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim
Murk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Stirb Nicht Vor Mir'i baya beğendim. Hoş bir parça olmuş.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Açıkcası fazla dinlemem ancak yaptıkları müzik gercekten kaliteli.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mükemmel müzik yapıyorlar[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Öne çıkan mesajlar