BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 GB' ler gitikten sonra deniyeniniz oldumu ? Üstünüzde ve innde max kaç para tutuluyor?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:170.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kim cesaret edip deneyebilirki onu ?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çanta 16 idi ama banka da sanırım 19 du hatırlayamıyorum ama[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 herşey anı değişen biey yok inn bol 9 lu 2.1b üstğnde taşıyabiliyosun[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 inn de ustundede 2,1 idi ama su an para yok :( edğişip değişmedıgı belli değil[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar