ReSSerian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oyuna giremiyom yardımcı olur musunuz ? lvl:65/68/72/62/75 :) server:cypher/ares/diez/beramus/xyenon :) Nick:Burculi/Burculi/Burculi/Burculi/Burculi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Knight Empire Server Durumları < Bu BASLik Altinda ...[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Leveller çok hoş. 75 - 68 - 72 .[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 pek öyle sayılmaz ama alcam diye yazdım tek nickler değişik ve sadece ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_kent Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oyuna ben de giremiyorum yardımcı locak var mı ? servere tıklıyorum bekliyor ama bağlan mı yor? yardımcı olacak varsa yardımlarını bekliyorum[signature][hline]KaYıP KeNTiN YaKSıKLıSı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar