Olivies Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Aslinda super hayvanatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nedense bir türlü ısınamadım bu köpek türüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 düzgün yetiştirilirse çok sadık ve mükemmel hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Pitbull düzgün yetişse de saldırır yetişmesede. Arkadaş hiç yok şunu tut buna saldır dememesesine karşılık hayvan poşet görünce birinin elinde tutamıyosun hayvanı! Sonra ortada poşet sahibi vs pitt oluyo betler tabiki pitte Edip2: Ayrıca evet sahıktır ama tek sahip benimser. Diğerlerinin garantisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 şaşırdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Berç şaşırma, sabrımızı taşırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 pitbulları sevmiyorum hatta onlar hayvan olarak da görmek istemiyorum insan olabilirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bu saçma sapan topici kaldırsanız artık buradan, pati pet bölümünde "köpeğim kediyi yedi" diyip gülücük atılır mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 İnanmayın zaten kopla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar