Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://forum.knightonlineworld.com/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Bu site Ko nun Resmi Forum Sitesimi ?

http://forum.knightonlineworld.com/[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR
Mesaj tarihi:
sen daha ii bilirsin =) sayk0 cypherdaki en çok dupe yapılan şey elf beltti bilirsin :D benimki silinmedi =) çok şanslıyım walla 9gbye almıştım şimdi 17gb ohhh..........[signature][hline]Np-14k
job-kasar hood(archer)
clan-TheOthers
name-brc_gondor
Mesaj tarihi:
said:
brc_gondor, 10 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
sen daha ii bilirsin =) sayk0 cypherdaki en çok dupe yapılan şey elf beltti bilirsin :D benimki silinmedi =) çok şanslıyım walla 9gbye almıştım şimdi 17gb ohhh..........

Sanırım bende bişey var... Yada sen yaşın kaç sorusuna saol bende iyiyim gibi bi cvp verdin...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
said:
AHMETSAMET, 10 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
sayko sen cypherda yeni char açtın mı
karus

son 10 gündür Themilitan diye bi Paper Mage var onunla Oynuyorum ( seni kestim ) :)[signature][hline]Nick : Sayk0
Mesaj tarihi:
Artık işim allaha kaldı zaten Lee ban yedi benimde oyuna girişim sitenin Forget Pass Bölümü düzelince olucak Çok ezik kalıcam buna eminim ama yinede arıcam bişiyler :([signature][hline]Nick : Sayk0
Mesaj tarihi:
Lee banlandı hadi yaramızı saralım dedik yeni char açtım 60 yaptım tam shelleri çektim para dahil herşeyim silindi şimdi çıplak çıplak dolaşıom yakında K.E ye by by diyeceğim galiba :(:(:(:(:([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity:
lvl : 6x
Job : Paladin
Np : 61xxx
Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
Mesaj tarihi:
said:
Calamity, 11 Kasım 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
1-2 :D

bu ne demek şimdi ?[signature][hline]Nick : Sayk0
  • Yeni Oluştur...