Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar Bu site Ko nun Resmi Forum Sitesimi ? http://forum.knightonlineworld.com/[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sen daha ii bilirsin =) sayk0 cypherdaki en çok dupe yapılan şey elf beltti bilirsin :D benimki silinmedi =) çok şanslıyım walla 9gbye almıştım şimdi 17gb ohhh..........[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-TheOthers name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: brc_gondor, 10 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki: sen daha ii bilirsin =) sayk0 cypherdaki en çok dupe yapılan şey elf beltti bilirsin :D benimki silinmedi =) çok şanslıyım walla 9gbye almıştım şimdi 17gb ohhh.......... Sanırım bende bişey var... Yada sen yaşın kaç sorusuna saol bende iyiyim gibi bi cvp verdin...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bewden ko yu sildim paso konuşuom kusura bakmayın bugün böle :D idare ediwerin beee =)[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-TheOthers name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AHMETSAMET Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sayko sen cypherda yeni char açtın mı karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ahmet orc warrior?[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-TheOthers name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AHMETSAMET Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 evet sayko die bi priest dolaşıo ortalıkya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AHMETSAMET Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ve ::sayko:: diye bi asas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 lee ile sayko uzun zamandır yok ya :([signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-TheOthers(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AHMETSAMET Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sayko bi cvp yaz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ewt resmi sitesi[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: AHMETSAMET, 10 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki: sayko sen cypherda yeni char açtın mı karus son 10 gündür Themilitan diye bi Paper Mage var onunla Oynuyorum ( seni kestim ) :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Artık işim allaha kaldı zaten Lee ban yedi benimde oyuna girişim sitenin Forget Pass Bölümü düzelince olucak Çok ezik kalıcam buna eminim ama yinede arıcam bişiyler :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Lee banlandı hadi yaramızı saralım dedik yeni char açtım 60 yaptım tam shelleri çektim para dahil herşeyim silindi şimdi çıplak çıplak dolaşıom yakında K.E ye by by diyeceğim galiba :(:(:(:(:([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 1-2 :D[signature][hline]Dupecilere 1-2 bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Calamity, 11 Kasım 2005 15:45 tarihinde demiş ki: 1-2 :D bu ne demek şimdi ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar