Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc üzerinde Winxp ve Macos X testi sonuçlar..

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Aynı pc üzerinde Winxp ve MacosX test edilmiş fakat offical degil appleın yaptıgı bişey degil tabi
mac os cok daha iyi performans vermiş

http://reviews.zdnet.co.uk/software/os/0,39024180,39235916-3,00.htm

fazla para oldugundan bi mac alamayanlardanım bende ..şu testler tam sonuca varsın kesinlikle cekip kurucam mac os tiger ı..sıkıldım windows problemlerinden .

özellikle 512mb ram üzerinde xp 290 ram boş alan bırakırken mac os 324 ram bırakıyor ki ben mac os o rami yer diye düşünmüştüm cok şaşırdım

macos X tiger işletim sisteminde extra menü animasyonlarını falanda kaldırırsanız cok daha hızlı olucaktır.hatta clasik mac os yapın görünümü alet ucar sanırım :P

buda kurdukları toshiba
http://reviews.zdnet.co.uk/software/os/0,39024180,39235916-6,00.htm[signature][hline]DeviantArt gallery
Sosyal ağlarda paylaş

de macos'ta her program çalışmıyor ki?

yani hedef performans ise linux sürümlerinden herhangi biri ikisini de geçer.

Ek: ayrıca x86 bilgisayarlarda çalışmasının sebebi apple'ın 2006 itibariyle işlemci üretmiyecek olup intel mikroişlemcilerle satılacağını duyurmasıdır herhalde. geleceğe bir yatırım gibi..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 11 Kasım 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

linux tabanlı oldugu icin neredeyse her program var mac os icin.bi cok şey tigerla geldigi için abuk subuk minik programlara zaten gerek kalmıyor..grafiker ve coderlar için derse anavatanı zaten.
tabi oyun manyagıyım diyorsanız pek gitmeye bilir (aslında son günlerdeki cogu oyun mac os için cıktı mmorpg derseniz hepsi yaptı mac os versiyonunu :) )

apple ibm i bırakıp intele geçti. ilk yeni işlemciyi tarihinide geri alıp 2006 ocak ayına aldılar. fakar hiçbir şekilde mac os pc ler için offical şekilde satılmıycagını söylediler.
zaten intelin apple için yaptıgı işlemciler cok cok ayrı
bu g5 lerin cok enerji yeme sorununu çözemediler o yüzden minimac ve ibook powerbook lara koyamadılar intele gecmelerinin bi nedenide o .

ben haber veriyim dedim :)[signature][hline]DeviantArt gallery
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...