Ringwraith55 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Nwn için cheat bileniniz varmıııı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 selam, buraya bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Bir turlu ;nasıl cheat, yap derse desin bir turlu console u acamıyorum yardım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Yardımmm console u acamıyorum!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konsolu açmak için "~" tuşuna basman gerek. Ancak türkçe klavyelerde bu biraz sorun olabilir. Onun yerine chat mesaj bölümüne "##" işaretini koyduktan sonra komutları yazmayı deneyebilirsin. Örnek: ## unlockcamera 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ya bırakın cheats lerı normal oynayın cheats ler yasaktır gunahtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar