Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya gzldi yaa ben güldüm sahsen agda bölümü güzeldi...:):):):):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
ya su sonradan cıkan eski manken bir kadın var o super haha sigaraaan varmıııı??? diye soran eheheu super yapmıslar onuda tam ortamın icinde abuk bir yerde cıkıyor :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Whitehaven, 10 Şubat 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
ehhe o kubi cok kıl ya harbi espirilerine kendi yapıyor kendi guluyor tosba

Hahahahaha harbiden haa tosba oğlu tosba hatta...:):):):)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
Ben Evrim Akın ve Ata Demirer diyorum başka da birşey demiyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
ya ben şeyde çok güldüm ata ile arkadaşı işletiyorlar hıncalız diye amigolara yardım kampanyası filan o sırada adam geliyor birşey ister miydiniz kazandibi tavukgöğsü filan o sırada lan diye bi girişmesi var orda adamların hemen toparlanmaya çalışıyorlar hauaha[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sertaçın Volkan'ın konuşması boyunca elini kulağında tutmasına geberdim gülmektem. Heheueh "önemliyim ben abi" tripleri.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
Tekrarı ne zaman?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın çok alakasız olacak da Werewolf abi imzan doğru mu ya?? hahahah[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
Ya son reklamdan sonra ne dedi Selin'in babası??
Devrim buraya mı geldi gibi bişii sormuştu.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
  • Yeni Oluştur...