rudyray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaşlar acaba shif delete ile bazı dosyaları siliyodum fakat arada farkına varıp cancel ettim ama bazı dosyaları kaybettim..bunlara geri ulaşmanın bi yolunu bilen varmı? yardımcı olursanız sevinirim önemli dosyalardı benim için saygılar![signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 undelete idi galiba adı, öyle bir program vardı işine yarayabilir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 file scavenger diye bi program var dene bi silinen şeyleri geri getiriyo[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 çok saol![signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Makinanda daima Easy Recovery programı hazır bulunsun. 1 EXE, 3 tane DLL dosyası ile minnacık bir yazılım. Bugüne kadar kurtaramadığı hiçbir dosyam olmadı.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 File Recovery var birde. freeware olsa gerek. download.com'dan bulmuştum zamanında. Alternatif olsarak dursun buda. file inspector gibi bişide olabilir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: kymophobia, 09 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Makinanda daima Easy Recovery programı hazır bulunsun. 1 EXE, 3 tane DLL dosyası ile minnacık bir yazılım. Bugüne kadar kurtaramadığı hiçbir dosyam olmadı. DL edicek biyer bulamadım bu program için biryere upload edebilirmisin acaba (rapidshare falan gibi)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar