Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 T-shirti burayı okuyup ısmarlıyoruz. Kapı çalıyor, açıyoruz. aaa. aaa.a.aaa.aa.aaa. aaaa, aras kargo. Ödemeyi kapıdan yapıyoruz. alıyoruz paketimizi. masaya koyuyoruz. Dayanamıyoruz, bilemiyorum. kendimi kaybetmişim. T-shirti görünce kendimize geliyoruz. Üstünde ismimde var negzel:). 2. paketindende çıkarıyoruz. Bööle şahane bişi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ehuheu o ayak nedir orda :D yardımcı eleman gibin:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hehehe buda güzel eline sağlık :D[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda...
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ellerini kullanmayamı üşendin ayağınla tutuon :D[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ayağı görünce yıkıldım lol :D süper[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yanlız t-shirti hiç beğenmedim.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 CHEM POST KASIYOSUN! BİLİYORUM![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla abi o ayak ne ya sanki 10 parmak yetmemiş gibi oha filan oldum yaneeee.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pati paketi oyle açılıor[signature][hline] Loves are masturbating now..
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 olm bi eliyle makinayı tutuo gerie 1 el kaldı yardımcı olarak ayak[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 reddog uyandı mezvuya:) helal.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 züper[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 chem bu tripod yapamadın lan[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tripodumun kameraya takılan parçası eski kamera ile beraber yalan oldu:) yenisinide almak gerek yok şimdi. fazla masraflıyım bu aralar.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben sana gelecek tişörtü gitmeden önce sailorun evinde gördüm, sümüğümü silmiştim la ona, giyme sakın! :P:P:P[signature][hline][b]oasisoyun.net
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Chemical, 01 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki: tripodumun kameraya takılan parçası eski kamera ile beraber yalan oldu:) yenisinide almak gerek yok şimdi. fazla masraflıyım bu aralar. ben sana tripod veriyim sende bana fotoraf makinası gidipte premier vga verme ondan bendede var 5mp istiyorum min.[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hadilen 20kağıda alırım ruspazarından tripodu ben:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Chemical, 01 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki: tripodumun kameraya takılan parçası eski kamera ile beraber yalan oldu:) yenisinide almak gerek yok şimdi. fazla masraflıyım bu aralar. Benim tripodumun da altlığı aynı şekilde yalan oldu. Almam lazım ama uyumlu bulucam fln, fln uzun iş :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 haha süper! :D ayak ama nedir ? haheae:)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Chem chem chem diyeyim artık[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 pparayı gelince kapıda verebiliomyz??[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal.
Platon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ehehehe guzel tshirt miş gule gule kullan :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Farinal, 10 Kasım 2005 13:40 tarihinde demiş ki: pparayı gelince kapıda verebiliomyz?? evet. verebiliyorsun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Öne çıkan mesajlar