mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Selamlar, Partition Magic 8.0 ile c:'yi resize yaptım ilk bikaç denemede olmadı disk birleştirici falan çalıştırdım sonra denedim oldu fakat şöyle bi sorun başladı windowsun açılışında sanki scandisc yapıyomuş gibi bi anlık mavi ekran çıkıyor ve ' xmnt2001 not found ' yazıyor sonra windows açılıyor, bu xmnt2001 nedir ne işe yarar bu sorunu nasıl düzeltirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession Manager] altında ; "BootExecute" = autocheck xmnt2001 /bat=c:windowssystem32pq_batch.pqb /dbg=c:windowssystem32pq_debug.txt /ver=262144 /prd="partitionmagic pro" autocheck autochk * Böyle birşey buldum sanırım bu yüzden arıyor o xmnt2001 i ama neden ve nasıl iptal ederim yada iptal etmemmemmi gerek ? (partition magic i sildim ama hala bunu soruyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Hay allah.... Çok can sıkıcı. PM çalışırken bişeyleri uçurmuş, bunu fark ediyorsun. Ama uçurduysa zaman içerisinde daha pek çok şeyde sorun çıkacaktır. Felaket tellalı gibi oldum ama, üzgünüm durumun bu gibi duruyor.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 önce PM 7.0 ı kurmuştum ondan sonra başladı bu sorun 8.0 da sorunsuz oldu ama 7.0 dan böle bi hatıra kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar