BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeni bir 7610 aldım sim kartını taktım mesajlarımı acamıorm sim karttan önce hafıza kartına kopyalamam gerekiomuş bu bnm 7610a ait bir hata mı ? yoksa tum 7610lara ozgu bişi mi?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ilk defa duydum hayatımda böle bişi[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yalnız benim telefonumdaki bi arıza mı acil cevap yazın pls gootirip değiştirim..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yardımm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya burda sorucagına en yakın bi telefon bayine gitsen ?![signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Telefon bayileri şehirde ben dağın başında yurtta kalıorm kusura bakma[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Öne çıkan mesajlar