BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeni bir 7610 aldım sim kartını taktım mesajlarımı acamıorm sim karttan önce hafıza kartına kopyalamam gerekiomuş bu bnm 7610a ait bir hata mı ? yoksa tum 7610lara ozgu bişi mi?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ilk defa duydum hayatımda böle bişi[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yalnız benim telefonumdaki bi arıza mı acil cevap yazın pls gootirip değiştirim..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yardımm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya burda sorucagına en yakın bi telefon bayine gitsen ?![signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Telefon bayileri şehirde ben dağın başında yurtta kalıorm kusura bakma[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar